Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

KORUNMAYA MUHTAÇ ÇOCUKLARI GÜLÜMSETECEK PROJE 'MUTLULUK GARDIROBU'

Bir sosyal sorumluluk projesi olan “Mutluluk Gardırobu” kapsamında CarrefourSA Bursa AVM’de yer alan mağazalardan yapacağınız minimum 10 lira tutarında ki bir alışveriş ürününü gardıroba bağışladığınız da, hem gardıroptan korunmaya muhtaç çocuklara mutluluk hediye ediyor hem de yaptığınız tüm alışverişlerinizden puan kazanıyorsunuz!

Korunmaya Muhtaç Çocuklara yardım etmek ve yüzlerinde sayısız gülümse bırakmak adına çok özel bir sosyal sorumluluk projesi olan “Mutluluk Gardırobu” için yapmanız gereken tek şey kendi ihtiyaçlarınızı karşılarken, Korumaya Muhtaç Çocuklar adınada küçük bir hediye almak olacak. 01 - 28 Şubat tarihleri arasında devam edecek olan bu gardıroba mutluluk eklemenin yolu Carrefoursa Bursa AVM’den geçiyor.

Siz de “Bir mutluluk da benden olsun!” diyerek bağışta bulunmak istiyorsanız, 01 - 28 Şubat tarihleri arasında Mutluluk Gardırobu’nu ziyaret edebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21