Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Sanat Kıyak sungurlu
banner13

MEHMET ATMACA’DAN KARADENİZSİAD’A ZİYARET

Saadet Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Atmaca, Karadeniz Asıllı Sanayici ve İşadamları Derneği (KARADENİZSİAD) Yönetimi ile bir araya geldi. Dernek Başkanı Süleyman Uzun ve yönetimi tarafından karşılanan Mehmet Atmaca’nın ziyaret programı dernek binasında gerçekleşti.

Burada konuşan KARADENİZSİAD Başkanı Süleyman Uzun, sözlerine ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladı. Başkan Süleyman Uzun, Karadenizli iş insanları olarak Bursa’ya hizmet vermekten dolayı duydukları gururu ifade etti. Karadenizli iş insanlarını tek çatı altında topladıkları KARADENİZSİAD ve yen hizmet binalarında faaliyetlerini güçlendirerek, Bursa’ya ve ülke ekonomisine daha fazla katkı koymak için çalıştıklarını belirtti.

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Atmaca ise 31 Mart Yerel Seçimleri’nde halkın teveccüh göstermesi halinde belediye bünyesinde ‘Kentsel Sorunları İzleme Merkezi’ kurarak kente dair her türlü meselenin takipçisi olarak çözüm yollarının önünü açacaklarını belirtti. Üniversite, STK, kamu ve özel sektörün bu merkeze nitelikli bir şekilde dâhil olmasını sağlayacaklarını anlatan Atmaca, şunları söyledi:

“Yönetimin dikkate alması gereken şehirle ilgili her türlü risk ve fırsatlar bu merkez tarafından raporlaştırılacak. Şeffaf yönetim ilkemizi hayata geçirerek aylık, 3 aylık ve yıllık hedef listesi önceden açıklanarak belediyenin yapmış olduğu bütün çalışmaların dökümü üç aylık periyotlarla bir hizmet cetveli niteliğinde kamuoyuna sunacağız. Belediye gelirlerinin etkin ve verimli kullanımının temel ilke olarak benimsendiği yönetim anlayışıyla var olan bütçe kalemlerinin dışında vatandaşa yük getirmeden yeni gelir kaynakları oluşturacağız.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.