Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Sanat Kıyak sungurlu
banner13

SAPANCA’YA ABDULLAH GÜL MORALİ…

Türkiye Cumhuriyeti 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül hafta sonunu Sakarya’da geçirdi. İki yıl aradan sonra tekrar Sapanca’ya gelen Abdullan Gül yerel seçimlerde AK Parti Sapanca Belediye Başkanı aday adayı olan Metin Şirin’e moral verdi. Metin Şirin Sapanca’da neler yapmak istediğini, projelerini sapanca’yı nasıl marka yapacağı Abdullah Gül ile paylaştı…

“Sapanca’yı marka yapacağız”

Ak Parti Sapanca Belediye başkan aday adayı Metin Şirin, Sapanca’nın Türkiye’nin en yeşil en güzel ilçelerinden biri olduğunu belirterek, “Hedefim Sapanca’yı tüm dünyada bir marka haline getirmek” diye konuştu.

Sapanca’nın özellikle doğal yapısı ve gölü ile tüm Türkiye’nin dikkatini çektiğini dile getiren Metin Şirin, “Gerek gölümüz gerek doğal yapımızı hem yerli hem de yabancı turistlerin daha fazla ilgi göstereceği bir turistik merkez haline getirmeyi hedefliyoruz. Böylece hem Sapanca’nın güzelliklerini daha fazla insan görmüş olacak, hem de ilçemiz ve ülkemiz ekonomik açıdan kazanacak” şeklinde konuştu.

1985 yılından bu yana Sapanca’da yaşadığını vurgulayan Metin Şirin, ticaretle uğraştığı yıllarda yerli ve yabancı misafirlerine Sapanca’yı sevdirdiğini anlatarak, belediye başkanı olduğu takdirde profesyonel çalışmalarla Sapanca’yı bir turizm merkezi haline getireceklerini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.