Öne Çıkanlar bursa Yankı Belediye sağlık NECMİ İNCE

SEN ÖZELSİN DEMENİN EN KEYİFLİ HALİ COLIN’S’TE

Kent Meydanı AVM-2 Çarşı Katı'nda bulunan COLIN’S, aşkın özgürlüğünü sokağın nabzıyla buluşturan temaların hakim olduğu sonbahar-kış sezonu parçaları ile Sevgililer Günü’nde “sen özelsin” demenin en keyifli halini sunuyor. Gençlerin ve kendini genç hissedenlerin jean odaklı moda markasıCOLIN’S, sevdiklerine onları tanıdıklarını göstermek isteyenlere koleksiyonundaki özgün parçalarla yardımcı oluyor.

Müziğin kıvılcımlarının sokak modasının trend detayları ile birleştirdiği t-shirtlerden, baharı kalbinde yaşayanların tercihi olan sıcak tonlardaki sweatshirtlere birçok farklı COLIN’S ürünü, gardıropların en özel parçaları arasında yer alıyor. Kışın en sevileni flaneller, gizemli ve çekici tarzıyla t-shirtler, genç ve enerjik stiliyle sweatshirtler kendini ifade eden armağanlar oluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.