Öne Çıkanlar Engelsiz Kıyak Bursagaz sungurlu Sanat
banner13

TAÇ'TAN BİR YENİLİK DAHA: MİSS KOKULU PERDE

Lavanta, Vanilya ve Ferah Sabun olmak üzere 3 farklı kokuya sahip TAÇ Misss Perde Koleksiyonunun özel apresi sayesinde yaşam alanları tazeleniyor.

Ar-ge merkezi sayesinde yeni ürünler geliştirerek kullanıcıların hayatını kolaylaştıran TAÇ, Misss Perde Koleksiyonu ile sektöre yepyeni bir ürün sunuyor. TAÇ Inova’nın yeni mucizesi Misss Perdeler uçuştukça evlerin havası tazeleniyor.
 

Birbirinden özel 3 farklı kokuyla evin havasını tazeyen TAÇ Misss Perde Koleksiyonu, özel apresi sayesinde etrafa eşsiz kokular yayıyor. Miss Perde Koleksiyonu ile Lavanta, doğanın en tatlı armağanı Vanilya ve saflığı çağrıştıran Ferah Sabun kokusu odaların havasını değiştiriyor. Zarif detayların ve naturel tonların hakim olduğu perdeler, evini tazelemek isteyenlerin beğenisine sunuluyor. 

Güzel hissettiren kokuların yaşam alanları ve insanlar üzerindeki etkisinden ilham alınarak tasarlanan perdeler, hem duyulara hitap ediyor hem de evlerin tamamlayıcısı oluyor.

TAÇ’ın inovatif ürün grubu çatısı altında yer alan mucizevi Misss Perde Koleksiyonu için seçili mağazaların bilgisine www.tac.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.

TAÇ Hakkında

Zorlu Tekstil Grubu'nun önemli markalarından biri olan TAÇ, 1970’li yıllardan bu yana ev tekstili alanında faaliyet göstererek, önemli yeniliklere ve başarılara imza atıyor. TAÇ, inovatif ürünler geliştirerek, kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. Dünyadaki son moda trendlerini yakından takip eden, bu trendleri Türkiye pazarına ve müşteri ihtiyacına göre yorumlayıp yeniden şekillendiren TAÇ, yeni ve farklı ürünler tasarlayarak milyonlarca evi güzelleştiriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.