Öne Çıkanlar BUSİAD Engelsiz Yankı futbol DİKKAT
banner13

TCHIBO İLE KOŞU, ANTRENMAN, MACERA ZAMANI

Tchibo’nun yeni spor koleksiyonunda, ister orman veya sahil gibi açık hava ortamlarında ister spor salonunda yapacağınız antrenmanları verimli hale getirecek fonksiyonel taytlar, tişörtler, spor şortlar, sportif üstler veya fitness aleti gibi ürünler yer alıyor.

Tchibo mağazaları baharın enerjisi ve spor aşkı ile hareketleniyor. Tchibo’nun yeni spor koleksiyonunda, fonksiyonel özelliklerinin yanı sıra renkleriyle ve tasarımlarıyla spor tarzınıza şıklık katacak ürünler yer alıyor. Fitness antrenmanları, yürüyüş, koşu veya bisiklet gibi farklı aktivitelerde kullanılabilecek ürünlerin yer aldığı koleksiyon tüm sporseverlere hitap ediyor. 

Vücudu Şekillendiren Taytlar

Koleksiyonda kadınlara sunulan parçalar arasında, ayrı ayrı ya da birlikte giyilebilen 2’si 1 arada spor tişörtler, spor pantolonlar, spor büstiyerler ve tayt seçenekleri dikkat çekiyor. Bel, uyluk ve kalça kısmında vücudu şekillendiren Power Mesh alanları bulunan Şekillendirici Spor Taytı’nın yanı sıra Dikişsiz Spor Taytı maksimum konfor arayanlara sunuluyor. Doğa yürüyüşlerinde tercih edilebilecek 3'ü 1 Arada Softshell Mont ürününde, mont ve yelek tek başına veya birlikte giyilebiliyor. Tchibo'nun koleksiyonunda Kapüşonlu Fonksiyonel Modern Spor Ceketi ve Mikropolar Ceket gibi üstler de bulunuyor. Spor Çantası ise sporseverlerin tarzını tamamlayıcı bir işlev görüyor. Sporsever erkeklere sunulan ürünler arasında Fonksiyonel Tişörtler, Spor Şortları, Fonksiyonel Boyunluklar, Spor Montlar ve Kapüşonlu Montlar yer alıyor. Tchibo’nun tişörtlerinde, taytlarında ve spor pantolonlarında kullanılan “DryActive Plus” teknolojisi, vücut nemini kumaşın dış tarafına iletilirken, vücudu soğumaya karşı koruyor ve kuru tutuyor.

Tekerlekli Fitness Aleti 

Tchibo'nun limitleri zorlayanlar için sunduğu Tekerlekli Fitness Aleti, dilediğiniz yerde ve dilediğiniz zaman spor aktivitelerinize profesyonellik katıyor. Karın ve gövde kısmındaki kasların yanı sıra omuz ve kol kaslarını da çalıştıran Tekerlekli Fitness Aleti, hem vücudunuzu sıkılaştırmaya hem de formda kalmanıza yardımcı oluyor.

Bel Çantasına Dönüşen Yağmur Pançosu! 

Tchibo'nun Yağmur Pançosu ile değişken havalarda bile spor yapmak mümkün hale geliyor. Reflektör şeritleri bulanan fonksiyonel Yağmur Pançosu, katlanarak ön cebine saklanabiliyor ve bel çantası olarak taşınabiliyor.

Akıllı Telefon Tutucu Kemer

Akıllı Telefon Tutucu Kemer sayesinde, koşarken, yürüyüş yaparken veya bisiklete binerken akıllı telefon kullanmak problem olmaktan çıkıyor. Bu fonksiyonel üründe akıllı telefonun yanı sıra, anahtar veya para için de pratik saklama yeri bulunuyor.

Tchibo'nun yeni koleksiyonunda ayrıca ayakkabılarınızı bağlamadan ve çözmeden giymenize yardımcı olan 20’li Elastik Silikon Ayakkabı Bağcığı yer alıyor.

Tchibo’nun yeni spor koleksiyonu, 27 Mart itibariyle www.tchibo.com.tr‘de ve tüm Tchibo mağazalarında yer alıyor. Müşteriler bu kaliteli ve fonksiyonel ürünleri 444 28 26 numaralı telefondan Tchibo müşteri hizmetleri hattı üzerinden telefonla da sipariş verebiliyor. 

Tchibo’nun yeni spor koleksiyonlarından bazı ürünlerin fiyatları: 

* DryActive Plus 2'si 1 Arada Spor Tişörtü 69,95 TL

* DryActive Plus Spor Tişörtü 69,95 TL

* Spor Çantası 129,95 TL

* 3'ü 1 Arada Softshell Mont 299,95 TL

* Mikropolar Ceket 99,95

* Softshell Yürüyüş Pantolonu 129,95 TL

* DryActive Plus Dikişsiz Spor Taytı 69,95 TL

* DryActive Plus Şekillendirici Spor Taytı 119,95 TL

* DryActive Plus Spor Tayt 119,95 TL

* DryActive Plus Spor Pantolonu 129,95 TL

* Kapüşonlu Fonksiyonel Modern Spor Ceketi 229,95 TL

* DryActive Plus Klima Tec Fonksiyonel Tişört 79,95 TL

* DryActive Plus Klima Tec Fonksiyonel Tişört 89,95 TL

* DryActive Plus Spor Şortu 99,95 TL

* DryActive Plus Fonksiyonel Boyunluk 39,95 TL

* DryActive Plus Kapüşonlu Mont 149,95 TL

* Yağmur Pançosu 129,95 TL

* DryActive Plus Spor Mont 199,95 TL

* Akıllı Telefon Tutucu Kemer 59,95 TL

* Tekerlekli Fitness Aleti 199,95 TL

* 20 Adet Elastik Silikon Ayakkabı Bağcığı 59,95 TL

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.