Öne Çıkanlar Bursagaz Engelsiz Kıyak sungurlu Sanat
banner13

TÜRK GENÇLER AVRUPADA PROJE YAZMA EĞİTİMİ ALACAKLAR

Bursa da faaliyet gösteren Kültür, Eğitim ve Proje Derneği (KEPDER) hayata geçirdiği projeler ile gençlerin ufkunu açarak gerek Avrupa Birliği ve gerek diğer fonlardan faydalanarak ülkeye katkı yapmalarını sağlıyor.

KEPDER’in son olarak Fransa da faaliyet gösteren Graphistes de l’Ombre Derneği ortaklığında hayata geçirdiği Erasmus Plus KA105 Proje Yazma eğitimine Türkiye’yi temsilen KEPDER yöneticisi Arzu Kırayoğlu’nun yanı sıra Melis Üner, Sadullah Arslan ve Samet Şimşek katılacak.25-30 Mart 2019 tarihlerinde Fransa’nın Nice şehrinde gerçekleştirilecek eğitimlere Türkiye’nin yanı sıra İspanya, Portekiz, Hollanda ve İtalya’dan da temsilciler katılacak.

Eğitim süresi boyunca burada alınacak eğitimlerle katılımcılar kendi şehir ve ülkelerinin başta gençlik anlamında bir çok başlıkta kalkınmalarına fayda sağlayacak ortaklıklar ve hibeler alacaklar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.