Öne Çıkanlar psikoloji Atlet Akbaş KKTC turizm
banner13

WYNDHAM GRAND İZMİR ÖZDİLEK

Wyndham Grand İzmir Özdilek, yeni yıla gireceğimiz özel günde lezzetli yemekler yemek isteyen ve hoş bir gece geçirmek isteyen tüm konuklarına keyifli seçenekler sunuyor.

Wyndham Grand İzmir Özdilek, 4 farklı salonda konuklarına farklı alternatiflerle eğlenceli bir gece yaşatmayı amaçlıyor. Konak Salonunda sevilen müzikleri kendine has yorumuyla dinleyicisiyle buluşturan Cevher Doğan ve Grup A La Jazz ile başlarken gecenin sonuna doğru Diamond Dans Oryantal ve DJ Mesut, konuklara eğlenceyi doruklara kadar yaşatmayı amaçlıyor. Punta Salonunda, popüler ve nostaljik şarkılar ile ‘’Grup S’’ Gökay Tonbaz ve Handan, Careme Restatuant’ta canlı piyano müziği ve Canan – Erdem ikilisi misafirlere hafızalardan silinmeyecek bir yılbaşı kutlaması sunuyor. Ozone Night Club ise DJ Alex’in gün ağarana kadar sürecek eğlenceli programı ile muhteşem ve unutulmayacak bir yılbaşı gecesi sunuyor. Wyndham Grand İzmir Özdilek, tüm salonlarında yeni yılın ilk dakikalarını yerli içki ikramı ile kutlamaya hazırlanıyor.

Çocuklara özel yeni yıl partisi

Çocukları da unutmayan Wyndham Grand İzmir Özdilek, minik misafirlerine müzik, dans, animasyon oyuncaklar ve filmler gibi daha birçok sürpriz hazırlıyor. Çocuklar için açık büfe akşam yemeği ve limitsiz meşrubat ile sınırsız eğlence sunuyor.

Wyndham Grand İzmir Özdilek, herkesin yeni yılını kutlarken 2 kişi için 1.040 TL’den başlayan konaklamalı paket alternatifleri sunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.