Öne Çıkanlar psikoloji Atlet Akbaş KKTC turizm
banner13

YARIM ASIRLIK USTAYA  MESLEK HİZMET ÖDÜLÜ

Ödül töreni için düzenlenen gecede konuşan Bursa Kuzey Yıldızı Rotary Kulübü Başkanı Nazan Yücetaş Boran, 2018 yılı Eylül ayında kuruluşlarını tamamladıklarını ve Bursa’nın 18. Rotary Kulübü olarak faaliyet gösterdiklerini söyledi. Kulüplerinin, Rotary’nin 6 temel ilkesine uygun faaliyetler yaptığını ifade eden Başkan Boran, “Geleneksel hale getireceğimiz Rotary Meslek Hizmet Ödülü töreninin ilkini bu akşam düzenliyoruz. İlk ödülümüzü de, Türk Mutfağının geleneksel lezzetlerini günümüze taşıyan ve 10 yaşında başladığı mesleğinde yarım asrı geride bırakan Selçuk Aniş’e veriyoruz. Selçuk Aniş, uzun yıllardan beri Bursa Reşat Oyal Kültürpark’ta Selçuk Restaurant adlı işletmesinde müşterilerine lezzet şöleni yaşatan işini severek yapan, meslektaşlarına iham veren biridir” dedi.

LEZZET VE SUNUMDA

SANATSAL YAKLAŞIM

Başkan Boran, “Lezzet ve sunumunu bir sanat eseri tarzıyla birleştiren, yüksek meslek ahlakı, sürdürülebilir başarı ve istihdam ile genç kuşaklara örnek olan Selçuk Aniş’e bu ödülü vermekten mutluluk duyuyoruz. Kendisine, mesleğine kattığı değerden ötürü teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” diye konuştu.

MESLEĞİ İLE İLHAM VERİYOR

Törene katılan Rotary 2440. Bölge Federasyonu Başkanı Alâeddin Demircioğlu da, Uluslarası Rotary’nin 2018-19 dönemi Başkanı Barry Rassin’in hizmet dönemi temasını ‘Rotary İlham verir’ şeklinde belirlediğini söyledi. Başkan Alaeddin Demircioğlu, Bursa Kuzey Yıldızı Rotary Kulübü tarafından Rotary Meslek Hizmet Ödülü’ne layık görülen Selçuk Aniş’in mesleğini icra ederken meslektaşlarına ilham kaynağı olduğunu belirterek, “Rotaryenler olarak mesleklerindeki başarısıyla topluma örnek olan, toplumsal gelişime ve kültüre katkıda bulunan kişileri onurlandırmayı ve motivasyonunu artırmayı görev kabul ediyoruz” dedi.

Selçuk Aniş de törende yaptığı konuşmada, işletmesinde her zaman daha iyiyi hedeflediğini ve ilk günkü heyecan ile çalıştığını vurgulayan Selçuk Aniş, “Bursa Kuzey Yıldızı Rotary Kulübü’nün verdiği bu ödülü ömrüm boyunca iftihar ile saklayacağım” dedi. Yapılan konuşmaların ardından Rotary 2440. Bölge Federasyonu Başkanı Alâeddin Demircioğlu ve Kulüp Başkanı Nazan Yücetaş Boran Selçuk Aniş’e ödülünü takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.