Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

YOĞUN ŞEHİR YAŞAMINDA YEMEK YAPMAYA FIRSAT BULAMAYANLAR İÇİN PRATİK ÖNERİLER

Kısa sürede en lezzetli deniz mahsulleri…

Ege denizinden çıkan taze sübyelerin, ahtapotların, kalamarların ve karideslerin yeşil zeytin ve kırmızı şerit biberle harmanlanmasıyla ortaya çıkan donmuş ‘Deniz Ürünleri Salatası’sağlıklı alternatifleri sofralara taşıyor.  Yüzde 100 yerli karidesten imal edilen Karides Kroket ise lezzetli bir atıştırmalık olarak akşam yemeklerinize renk katıyor. Kızgın yağa atılarak 3 dakikada hazırlanabileceği gibi teflon tavada bir tatlı kaşığı ayçiçek yağı ilave edilerek orta ateşte 4-5 dakikada da pişirilebiliyor. Pane kısmıyla çıtır çıtır olan Karides Kroket, yumuşacık etiyle de keyifli sohbetlerin en lezzetli eşlikçilerinden biri oluyor. Sade, kırmızı biber soslu, garnitürlü, sarımsaklı ve zeytinli çeşitleriyle her damak zevkine uygun olarak marine edilen hamsiler dekalibre standardı gözetilerek ambalajlanıyor. Türkiye'de ilk kez Kocaman tarafından füme olarak işlenerek raflarda yerini alan Karadeniz Alası ise lezzeti ve içindeki besin değeriyle lezzetli bir sofranın kapılarını aralıyor.

Kocaman Balıkçılık Hakkında: 4 kıtada yer alan dünyanın en önemli market zincirlerinde varlığını sürdüren Kocaman Balıkçılık, sektöründe yer alan ve gelişme aşamasında olan diğer firmalara uluslararası pazarda etkin rekabet performansıyla yol göstermektedir. Bölgesinde sağladığı geniş istihdamla binlerce aileye doğrudan katkı sağlayan Kocaman, özellikle kadın işgücü tercihinde öne çıkmaktadır. Uluslararası pazarlardaki başarısını, yurt geneline yansıtabilmek amacıyla büyük bir dönüşüm projesi yürüten Kocaman, ülkemizin lider işlenmiş su ürünleri markası olarak ulusal marketler kanalıyla tüm yurda yayılma yolunda istikrarlı adımlarla ilerlemektedir. Marine, Dondurulmuş, Canlı, Taze, Söğüş, Füme, Kurutulmuş ve Konserve ürünleriyle beğeni toplayan Kocaman Balıkçılık, ITQI Üstün Lezzet Ödülü ile bu alandaki gücünü ortaya koymaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21