Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

YOĞUN TALEP GÖREN ‘KİTAP FUARI İSTANBUL’ 14 OCAK İTİBARI İLE KİTAPSEVERLERE ÜCRETSİZ

2001 yılından bu yana Türkiye’nin en yenilikçi fuarlarına imza atan NAP Fuarcılık tarafından hayata geçirilen ve şehrin merkezinde gerçekleştirilen Yeni Nesil Kitap Fuarı okurlara ve yazarlara farklı bir deneyim yaşatıyor. Türkiye’nin önde gelen yayınevleri ve yazarlarını bir araya getiren Yeni Nesil Kitap Fuarı 20 Ocak'a kadar Zorlu PSM’de devam edecek. NAP Fuarcılık, gelen yoğun talep üzerine 14 Ocak tarihinden itibaren fuarı kitapseverlerle ücretsiz buluşturacak.

14 Ocak – 20 Ocak tarihleri arasında Ahmet Ümit, Cemalnur Sargut, Ataol Behramoğlu, Kahraman Tazeoğlu, Kemal Hamamcıoğlu, Teoman, Sevil Atasoy, Mavisel Yenel, Sinan Akyüz ve Sinan Canan gibi yazarlar okuyucularla bir araya gelecek.

Fuarın ilk üç gününde kitapseverler dopdolu bir program ile karşılandı

Fuarın ilk gününde, Necla Feroğlu & Funda Tarakçıoğlu & Füsun Çetinel ile “Edebiyatta Aşk” Bennu Gerede ve Nihat Odabaşı ile “Ben Özgür Bir Kadınım”, başlıklı etkinlikler kitapseverlerin ilgisiyle karşılandı. Ece Kumkale & Özge Selçuk Bozkurt & Defne Ongun Müminoğlu, Ece Kumkale & Hatice Beyza Bulut ve yine Ece Kumkale & Esra Ertuğrul katılımıyla düzenlenen söyleşiler de katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. Ayrıca ilk gün düzenlenen imza günü etkinliklerine Varol Yaşaroğlu, Gülseren Aktaş, Taki Akkuş Fikret Eroğlu, Barış Şimşek ve Seran Demiral gibi yazarlar katıldı.

Fuarın ikinci gününde; Ayşe Kulin, Rüya Ardıhan, Barış Yarkadaş, Gürkan Hacır, Barış Doster, Şenol Çarık, Cihangir Akşit, Naim Babüroğlu, Ümit Zileli, Ali Demirsoy, Tuğba Kuzdere, Ayla Çınaroğlu & Mustafa Delioğlu, Kahraman Eroğlu, Gülşah İslamoğlu, Özkan Bozkurt, Haldun Açıkgöz, Arif Basar, Aydın Tonga, Çağatay Akman, Sedef Kabaş gibi yazarlar düzenlenen imza günlerinde kitapseverlerle buluştu. Prof. Dr. Ali Atıf Bir “Bildiğimiz Reklamcılığın Sonu Mu?”, Yeşim Akıncı “Gözyaşı Şişeleri”, Serdar Aksu “Serdar Başkan Bilim Makinasını İmzalıyor”, Zeynep Altıok Akatlı & Cüneyt Akman “31 Mart 2019: Yerel Seçimler Mi Ülkenin Geleceği Mi?” ve Enver Aysever “Tepeden tırnağa isyan: Nazım Hikmet” başlıklı etkinliklerin yanı sıra; Ece Kumkale & Tuğba Bayburtluoğlu & Berna Mutlu Aytekin ile söyleşiler gerçekleştirildi.

Fuarın üçüncü gününde ise; İlber Ortaylı, Kürşat Başar, Hicavi Demirci, Berin Tuncel gibi yazarların imza günlerine katılımcılar yoğun ilgi gösterdi. Reyhan Erdoğan “Etkili Aile ve Çocuk İletişimi”, Hanefi Avcı “Erken Uyarı: Devlet Bilgisi ve Güvenliği”, Sevinç Erbulak & Piyanist Burçak Çöllü “Piyano Eşliğinde Okuma: Artık Aranmayanlar Gezegeninden Ezgiler”, Aydın Tonga “Şeriatın Kestiği Parmak”, Müfit Can Saçıntı “Nasıl Mutlu Olunur? Mutlu Olmak Şart Mı?” ve Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu “Afet Affetmez” başlıklı söyleşileri gerçekleştirildi.

Fuar Programı ve Yayınevleri Tam Listesi: http://www.kitapfuariistanbul.com/

NAP Fuarcılık Hakkında:

Alışılagelmiş konseptlere yeni formatlar üreterek uzun yıllardır Türkiye’nin farklı şehirlerinde başarılı fuarlar gerçekleştiren Nap Fuarcılık; mutlu çocuklarla mutlu geleceğe mottosu ile Mutlu Çocuk Fuarları, toplumumuzun okuma alışkanlıklarına ve toplumsal gelişime katkı sağlamak amacı ile düzenlediği çok sayıda Kitap Fuarları ile de binlerce kitapsevere ulaşmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.