Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Sanat Kıyak sungurlu
banner13

CEMİLE KAYA "KADINLARIN HER ZAMAN YANINDAYIM"

Uzun yıllar Zürih'te yaşayan Cemile Kaya, önceki hükümet yönetimi yüzünden ülkesini terketmek zorunda kalmış.

Sosyal medya yaygınlaşmaya başladığında farkında olmadan insanların dikkatini çekmiş ve fenomen olmuş halkın sevilen cemile ablası olmuş.

KADINA ŞİDDETE HAYIR

Kadına şiddetle alakalı Dr. Şenay Devi'nin konuğu olarak Uçankuş Tv'ye konuk olmuş, programda  Kadına Şiddete tamamen karşı olduğunu bu yüzden  Cemile Kaya,  sosyal medya yıldızı olmaktan mutlu olduğunu ve insanların sevgini kazanmak onlar tarafında desteklenmek gurur verdiğini,  benim sosyal medya hesabımın tamamen kendi doğrultumda kullandığımı belirtmek isterim hiç bir zaman Ne reklam amaçlı para kazanmak icin kulanmadım kullanmayacağımda çünkü türkiye fenomenler gerekçekten yapmacık ve hepsi maddiyat amaçlı kullanmakta beni insanlar doğal olduğum icin seviyor bana bir çok teklif geliyor.

TEKLİFLERİ GERİ ÇEVİRİYORUM

Ben hepsini red ediyorum kesinlikle yardım ve sosyal proje harici bir tanıtım yapmayacağım yapmam ayrıca kendimi şöyle tanıtayım yaklaşık 20 yıl önce ülkemden farklı bir ülkeye giderek orda yaşamımı idam ettirmek zorunda kaldım çünkü,  o dönemdeki hükümet politikası farklıydı bugün kü gibi çok destekleyici ve hoş görülü değildi.

Allah şuanki hükümetten razı olsun diyeceğim bukadar devletime miletime bayrağıma allah güç küvet versin dış güçlerin bizim ülke üzerindeki baskısını çok yakından takip ediyorum.

Fakat ülkemizin dünya üzerindeki duruşu taktir edilecek pozisyonda ben Avrupa ülkesinde yaşadığım icin bunu çok daha iyi göre biliyorum.

Kadına Şiddetle alakalı çok kapsamlı devlet destekli projelerim var bunun gerçekleşmesini çok istiyorum.

Bir kadına şiddet gördüğünde emin olun o kadının betinden ve ruhen ölmüş demektir onları tekrardan ağaç gibi yeşertmek topluma kazandırmak onların yanında olmamı gerekli kadınlar koruma önemsemeye ruhen ihtiyaçları var doğasındaki bu duygu icin hassas olunması gerekmekte dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.