Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Müslüm: ZERRİN TEKİNDOR'un Sesiyle Yeni Fragman Yayınlandı/ Damarımda Kanımsın

33 yıl süren ve Gürses’in ölümüne kadar devam eden beraberliğin başlangıcına imza atan bu özel şarkı, filmde başlı başına önemli bir yere sahip.

Milyonların sinema salonlarını doldurduğu, tekrar tekrar izlediği MÜSLÜM, haftalardır gişede liderliği bırakmıyor. Ülkemizde ve Avrupa’da filmin etkisi artarak sürerken başrol oyuncularından Zerrin Tekindor’un seslendirdiği “Damarımda Kanımsın” şarkısı eşliğinde yepyeni bir fragman yayınlandı. Fragmanla birlikte, Tekindor’un stüdyoda, kayıt sırasında çekilen görüntüleri de izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Zerrin Tekindor’dan Unutulmaz Muhterem Nur Performansı

Canlandırdığı Muhterem Nur karakteriyle hafızalarda iz bırakarak güçlü bir oyunculuğa imza atan Zerrin Tekindor, seslendirdiği şarkı ile de filmin zirve noktalarına adını yazdırıyor. Yaşayan bir karakteri beyazperdeye taşıyarak zoru başaran Tekindor, Müslüm Gürses’in çocuklu aşkı olan Muhterem Nur’la yıllar sonra tanışıp, ömürleri boyunca sürecek bağlılık ve sadakatin başlangıcına vesile olan “Damarımda Kanımsın” şarkısını da filmde seslendiriyor. Ve filmde olduğu gibi bu şarkı eşliğinde hazırlanan yeni fragmanla da izleyiciler, sonsuz sevgi ve aşka olan inançlarını tazeliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21