Öne Çıkanlar BUSİAD Btü Kedi BTSO Türkiye

TÜRKÇE RAP’TE “AHİYAN” RÜZGARI BAŞLIYOR!

Müziğini Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği gibi Anadolu’daki diğer etnik kökenli tüm müzik kültürlerinin temelde olduğu, Hip – Hop, R&B, Soul ve Arabesk gibi bir çok müzik tarzının birleşiminden oluştuğuna inanan Ahiyan, 3 şarkılık “Tersine” isimli EP’siyle müzikseverleri Türkçe Rap’te farklı bir yolculuğuna çıkartmaya hazırlanıyor.

Sözlerin Ahiyan’a ait olduğu, alytapılarda ise Da Poet’in imzasının bulunduğu Tersine, Sabır Taşı ve Yaşamanın da Zararı Var isimli şarkıların mix – mastering’i ise Buğra Kunt tarafından Studio BK’da yapıldı.

3 şarkılık EP’nin 3 video klibi aynı anda yayında!

EP’de yer alan 3 şarkının, Eray Helvacıoğlu yönetmenliğinde çekilen 3 farklı video klibini aynı anda yayınlayarak izleyicilerin karşısına çıkan Ahiyan, şimdi Basemode Records YouTube kanalında sizlere buluşmayı bekliyor!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.