Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

TÜYAP ADANA 9.GELENEKSEL BAL YARIŞMASI YAPILACAK

TÜYAP Adana 13. Uluslararası Tarım ve Sera-Bahçe Fuarları’nın vazgeçilmez etkinliklerinden biri haline gelen Geleneksel Bal Yarışması, 8 Kasım Cuma günü 15:00’da yapılacak. Bal yarışmasına 44 ilde faaliyet gösteren Adana arıcıları katılacak. Kazanlara ödülleri Adana protokolü tarafından takdim edilecek.
 

Adana’nın bal üreticileri, 9. Adana Geleneksel Bal Yarışması’nda en iyi olmak için yarışacak. Yüzlerce bal ve üreticisinin yarıştığı yarışmanın kazananı yarın belli olacak. Dereceye girenlere ödüllerini; Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, Tüyap Adana Bölge Müdürü Salih Gökmen ve Adana'nın değerli protokolü verecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21