Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı futbol Engelsiz Tarihi gün yüzüne çıkarmaya devam edeceğiz

ÜNLÜ POPÇU SİMGE İLK KEZ REGGAE SÖYLEYECEK

Sanatçı, “Raad Online” temasıyla düzenlenecek konserde, bir ilk olarak, hem pop hem reggae janrlardan oluşan bir repertuarla gençlerin evine konuk olacak. Simge’ye reggae parçalarda SATTAS eşlik edecek. Vodafone FreeZone YouTube kanalından saat 20.30’da canlı yayınlanacak konser, ücretsiz olarak Türkiye’nin dört bir yanındaki gençlerle buluşacak.

8 Mart 2019 – Türkiye’nin dijital müzik platformu Vodafone FreeZone Stüdyo, eşsiz performanslara evsahipliği yapmaya devam ediyor. Vodafone FreeZone Stüdyo, bu kez pop müziğin sevilen isimlerinden Simge’yi ağırlayacak. 13 Mart’ta Vodafone FreeZone Stüdyo’da “Raad Online” temasıyla düzenlenecek online konserde, Simge bir ilk olarak hem pop hem reggae janrlardan oluşan bir repertuarla milyonlarca gencin evine konuk olacak. Moderatörlüğünü YouTube fenomeni Chaby Han’ın yapacağı konsere, Türkiye’nin önemli reggae gruplarından SATTAS da konuk olarak katılacak. Yaklaşık 2 saat sürecek olan konser, Vodafone FreeZone YouTube kanalında canlı yayınlanacak. Türkiye’nin dört bir yanından gençler, Simge ve SATTAS’ın Vodafone FreeZone Stüdyo’da gerçekleştireceği bu “Saçma Güzel” konseri ücretsiz izleyebilecek.

Vodafone FreeZone Stüdyo’da konser vereceği için heyecanlı olduğunu belirten Simge, “İlk kez reggae söyleyeceğim. SATTAS ile birlikte keyifli bir deneyim olacak. Online konser fikri heyecan verici. Milyonlarca gencin evine aynı anda konuk olacağız. Herkesi 13 Mart akşamı Vodafone FreeZone YouTube kanalına bekliyorum” dedi.

Simge’den sürpriz video

Simge, Vodafone FreeZone Stüdyo’daki online konseri için eğlenceli bir tanıtım videosu da hazırladı. Vodafone FreeZone Instagram hesabında yayınlanan videoda, “Pop Simge” ve “Reggae Simge” aynı sahnede buluşup sohbet ediyor. İki ayrı kimliğe bürünerek hayranlarına sürpriz yapan Simge, gençleri 13 Mart’taki konseri izlemek için Vodafone FreeZone YouTube kanalına abone olmaya davet ediyor.

Online konser deneyimi

Vodafone FreeZone Stüdyo, müzikseverlere uçtan uca online konser deneyimi de yaşatacak. Dinleyiciler, konser sırasında Simge ve SATTAS ile etkileşime geçerek sanatçılarla eğlenceli kurgular üzerinden iletişim kurabilecek ve sorularını sorabilecek. Konserden seçili performanslar 10 gün sonra Vodafone FreeZone YouTube kanalına yüklenerek, Simge ve SATTAS hayranlarına konserde dinledikleri ya da kaçırdıkları şarkıları tekrar izleme imkânı sunulacak. Müzikseverler, Vodafone FreeZone YouTube kanalına abone olarak tüm Vodafone FreeZone Stüdyo konser performanslarından yüklendikleri anda haberdar olacaklar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.