Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

ÜNLÜ POPOÇU SİMGE, VODAFONE FREEZONE STÜDYO’DAKİ REGGAE PERFORMANSIYLA BÜYÜLEDİ

İlk reggae performansıyla hayranlarını büyüleyen Simge’ye ünlü grup SATTAS eşlik etti. Vodafone FreeZone YouTube kanalından canlı yayınlanan konser, Türkiye’nin dört bir yanında 3 milyon izlenmeye ulaştı.

Türkiye’nin dijital müzik platformu Vodafone FreeZone Stüdyo, eşsiz performanslara evsahipliği yapmaya devam ediyor. Vodafone FreeZone Stüdyo, bu kez pop müziğin sevilen isimlerinden Simge’yi ağırladı. “Raad Online” temasıyla düzenlenen online konserde, Simge ilk kez reggae söyledi. İlk reggae performansıyla hayranlarını büyüleyen Simge’ye ünlü grup SATTAS eşlik etti. Simge, pop ve reggae janrlardan oluşan toplam 15 parçalık repertuarıyla online izleyicilerini coşturdu. Moderatörlüğünü YouTube fenomeni Chaby Han’ın yaptığı konser, yaklaşık 2 saat sürdü. Vodafone FreeZone YouTube kanalında canlı yayınlanan konser, Türkiye’nin dört bir yanında 3 milyon izlenmeye ulaştı.

Seçili performanslar 10 gün sonra YouTube’da

Vodafone FreeZone Stüdyo, müzikseverlere uçtan uca online konser deneyimi de yaşattı. Dinleyiciler, konser sırasında Simge ve SATTAS ile etkileşime geçerek sanatçılarla eğlenceli kurgular üzerinden iletişim kurdu ve sorularını sordu. Konserden seçili performanslar 10 gün sonra Vodafone FreeZone YouTube kanalına yüklenerek, Simge ve SATTAS hayranlarına konserde dinledikleri ya da kaçırdıkları şarkıları tekrar izleme imkânı sunulacak. Müzikseverler, Vodafone FreeZone YouTube kanalına abone olarak tüm Vodafone FreeZone Stüdyo konser performanslarından yüklendikleri anda haberdar olacaklar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21