Öne Çıkanlar ezcane aşıklık İddialar KUTLAMA Sanal

YILIN EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN SANATÇI ÖDÜLÜ ''SURA İSKENDERLİ''NİN!

''Bir Daha Yak'' klibiyle 100 milyonun üzerinde izlenerek, şarkısıyla müzik kanallarının zirvesine yerleşen ''Sura İskenderli'' ödül töreninde ''Yılın En İyi Çıkış Yapan Pop Sanatçısı'' ödülüne layık görüldü.

Sahnedeki enerjisi ve heyecanıyla katılımcılardan tam not alan ''Sura İskenderli''nin ödülünü başarılı sanatçı ''Atiye'' takdim etti.   ''Sura İskenderli'' sahnedeki duygularını ise şu sözlerle ifade etti;

''Bu ödülü almak benim için çok onur verici çünkü ben Azerbaycanlıyım ve Türkiye'de bu ödülü almak benim için büyük mutluluk verici. Bu süreçte yanımda olan, beni yalnız bırakmayan tüm ekibime sonsuz teşekkür ederim, birikte daha nice ödüllere, layık gören herkese çok teşekkür ederim.'' Geceye katılan isimler arasında; Ziynet Sali, Funda Arar, Hande Ünsal, Sevcan Orhan, İrem Derici, Norm Ender, Mustafa Ceceli, Irmak Arıcı, Zeynep Bastik gibi sektörün değerli isimleri de vardı.

Anahtar Kelimeler:
SANATCIMagazin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21