banner13

Rabbime şükürler olsun, bu günlere geldiysem Rabbimin nasip etmesi ve siz değerli okurlarımın sevgisi ve desteği ile geldim. Bu güne kadar basın ilkelerine sadık kalarak, menfaat gruplarına kalemimi satmayarak, halka tarafsız ve doğru haberi ulaştırabilmek için her türlü zorluğa göğüs gerdim. Gün oldu menfaat grupları beni hedef aldı, gün oldu ailemi hedef aldılar. Bütün bu saldırılara rağmen doğru bildiğim yoldan ayrılmadan, hukuk kuralları çerçevesinde kendimi savundum.  Nezir Asaroğlu isimli kişinin bana hakaret etmesi ve tehditleri ile başladığımız mahkeme sürecimiz sonuçlandı ve yüce Türk Adaleti Nezir Asaroğlu’na gerekli cezayı verdi. Kendini gazeteci zanneden bir takım çıkar grupları ile de hukuk mücadelem devam etmekte.

Tahmin edeceğiniz gibi bana yapılan bu kadar saldırı boşuna değil. Bu menfaat grupları ne yaparsa yapsın, beni doğru bildiğim yoldan yani halkıma hizmet etmekten alıkoyamaz.  Gelelim bana karşı yürütülen bu saldırıların arka planına. 

Malum geçtiğimiz günlerde kazandığım dava sonrası 4 ay hapis cezası alan ve diğer 2 dosyası da yanan, Bursa’nın güya sözde FETÖ avcısı diye zamanında ahkam kesen (ama ne hikmetse Amerika’da, FETÖ terör örgütü lideri Gülen’in elinden öpen)bu zat ne yapacağını şaşırdı!

Hatta malum yine Bursa’da bazı kişilere de acımasızca, utanmadan iftira atan bu şahıs şimdilerde köşeyi  dönmenin yoluna bulmuş!

Ama biz bu oyunu bozarız inşallah!

Neden mi?

Bu dünya etme bulma dünyası da ondan!

Kim ne ekerse onu biçer... Peki bu şahıs şimdi ne haltlar karıştırıyor?

VARAN 1

Bursa’da tehdit, hakaret ve iftira atmadığı nerdeyse tek kişi kalmayan Asaroğlu, İznik İlçesinden geçtiğimiz yıl 16 dönümlük bir yer almış. Hem de İznik Gölü’nü görüyor. Parayı nereden buldu, yoksa aracılık mı yapıyor soruları kulaklarımda yankılansa da, Allah daha çok versin gözümüz yok. 

Ama esas tuhaflık bundan sonra başlıyor. Nezir Asaroğlu tarım arazisi gözüken bu yere ne yapıp ne edip, 30 Eylül 2019 karar sayılı meclis kararı İle tarım arazisi vasfından imar değişikliği ile ‘Kırsal Turizm Alanı’ olarak değiştirerek, Alinur Aktaş’ın imzası İle bu kararı çıkartır.

Şimdi sırada bu meclis kararını ilçeden,  yani İznik Belediyesi’nden geçirme aşaması var.

Eee tabi bizde bu sürecin takipçisiyiz artık. 

Öyle tarım arazisini imara aç villalar yap, milyonları kap. Yok öyle bir dünya Nezir Efendi!!!

Bu iş burada biter.

Neden mi?

Hemen söyleyeyim!

Bundan sonra ben bu dosyaları, bizatihi Ankara’ya kendi elimle, Çevre Şehircilik Bakanlığı başta olmak üzere Cumhurbaşkanlığında ki Başdanışman arkadaşlarıma ve AK Parti Genel Merkezi’nde gerekli kişilere dosyayı ve konuyu ileterek takipçisi olacağım.

Şimdi gelelim can alıcı sorulara !

-Başta yıllardır Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne milyarlarca fatura kesen bu zata, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş neden destek vermektedir?

-Acaba Bursa Büyükşehir Belediye BAŞKANI Alinur Aktaş’ın, Şehir Gazetesi Sahibi Nezir Asaroğlu İle ne tür bir bağı vardır?

-Yine acaba Başkan Aktaş, Nezir Asaroğlu bir şeyler biliyor diye mi, bu şahsa bu kadar yardımcı oluyor?

-Alenen Bursa medyasında istenilmeyen adam haline gelen ve önüne gelen herkese aba altından sopa gösteren, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman’ın hakkında da yazı yazmasına rağmen neden Bursa Büyükşehir Belediyesi bu kişiye destek veriyor?

-Yine eski Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu içinde ileri geri yazılar yazan bu şahısı kimler kolluyor? Koruyor?

İşte bizler bu soruları sorduk.

Hatta Bursa Büyükşehir Belediyesi bu şahsın gazetesine verdiği milyarlarca destek yetmezmiş gibi 16 dönümlük tarım arazisini imar değişikliği ile imara açması da nasıl bir akıl tutulmasıdır?!

Biri bana izah etsin...

Edebilirse!

Sonuç olarak ben başta, eski Bakan Hakan Çavuşoğlu’nun bu süreci durduracağını ve gereğini yapacağını düşünüyorum.

Tersi bir durumu düşünmek bile istemiyorum.

Ayrıca bu Asaroğlu denen şahsın, yine Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Kenan Kibar olmak üzere ekibi İle yıllardır Bursa’da yanlış işler yaptığını bilmeyen kalmadı.

Hele hele medya sektöründe ekmeğinden ettiği kişilerin sayısı belli değildir.

Bu saatten sonra artık birilerinin bu kişi ve ekiplere dur demesi gerekmektedir.

Bizlerde aciz kullar olarak üzerimize düşen görevi, ne pahasına olursa olsun (Büyükşehir 2 yıldır herkese verdiği ilanları yazılar yazdığımız için bize vermese de) doğruları söylemeye ve yazmaya devam edeceğiz.

Rızkı kuldan değil Rabbimden bekleriz.

Varsa kendine güvenen bizi durduracak birisi bizler buradayız.

Allah’tan başka kimseden korkuluğumuzda yok.

Mutlak zafer Allah’ın dır.

HALA ALİNUR AKTAŞ’TAN, AYHAN SALMAN’DAN VE NEZİR ASAROĞLU’NDAN YALANLAMA YOK


VARAN 2

İNCE MEDYA GRUP olarak, İznik Gölü’nün etrafının talan edilmesine müsaade etmeyeceğiz. Tüm Türkiye bu imar kıyağı haberi ile çalkalanırken, konunun muhatapları olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’tan, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman’dan ve Nezir Asaroğlu’ndan hala çıt yok.

30.10.2019 tarihli meclis kararı İle Şehir Gazetesi sahibi Nezir Asaroğlu’nun 16 dönümlük tarım arazisinin imara açılması İle ilgili gazetemize Alinur Aktaş’tan, Ayhan Salman’dan ve Nezir Asaroğlu’ndan konuyu yalanlayan veya inkar eden bir açıklama gelmediğini belirtmek isterim.

Hatta bu yazdığımız olaylardan önce Bursa’da sağda solda ahkâm kesen bu şahıs şimdilerde ölü taklidi yapmaya başlamış!

Nedense???

Ayrıca yaptığımız haberler sonrası birde utanmadan sıkılmadan İznik Derbent köyündeki imara açılacak olan 16.Dönümlük yerinde sembolik ağaç dikiyoruz fotoğrafı paylaşmış.

Tabi ki zorda kalınca tiyatroya başlamış:)

Şimdi bu üstün zekâlı şahıs güya bu yerle ilgili kamuoyuna ya burası çorak bir arazi ne var ki bunda imara açılsa ne olacak ki, algısı oluşturup kendini aklamaya çalışıyor.

Ama gerçek öyle mi?

Tabi ki değil....

Bana ulaşan haber kaynaklarım özellikle İznik’te tarım arazilerinin Bursa’daki yerlere göre en az 2-3 kat pahalı olduğunu iletti.

Ayrıca İznik’te 23.01.2019’da bu yeri İznikli emlakçı A.D isimli kişiden alan Asaroğlu’nun, dönümünü yaklaşık 150 bin tl ödeyerek aldığını öğrendim.

Yani totalde yaklaşık 2.5 milyonluk bir yer almış bu şahıs!

Gerçi medya sektöründe bu kadar sıkıntı varken, bu kadar parayı nerden bulduğu da ayrı bir merak konusu...

Neyse...

Biz bilgileri ve belgeleri toplamaya devam ediyoruz.

İşte bu 2.5 milyonluk yer şimdi Büyükşehir’den meclisten imara onayı aldıysa da, şayet İznik Belediyesi de bu arazinin yerini imara açarsa yer bir anda en az 10 kat artarak 25-30 milyonluk yer haline geliyor.

Anlayacağınız birileri bu imar değişikliğinden anında zengin oluyor.

Şimdi sorulması gereken bazı sorular var!

-Bursa’nın FETÖ avcısı olarak her yerde atıp tutan, tehdit ve hakaretten ceza alan Asaroğlu’nun 10 ay önce aldığı tarım arazisi neden imara hemen açıldı?

-Ak Parti Bursa İl BAŞKANI Ayhan Salman ve Bursa Büyükşehir Belediye BAŞKANI Alinur Aktaş bu şahsın her istediğini neden kabul ediyorlar?

-Yine bu şahsın elinde bir belge bilgi mi var ki her istediğini yerine getiriyorlar?

-Nezir Asaroğlu denen şahsın arkasında (ABD gidip elini öptüğü FETÖ terör örgütü lideri Gülen’in koruduğu )önemli FETÖ abileri mi var var yoksa?

Diye bazı sorular insanın aklına geliyor.

 Not: Ee Nezir Efendi bundan önce atıp tutuyordun! 

Necmi İnce kimmiş diye! 

Bundan sonra senin ve ekibinin korkulu rüyası olacağım. Zaten Bursa’ya ve Türkiye’ye rezil oldun seni daha da rezil edeceğim inşallah.

Haktan adaletten bahseden bu şahısın artık hükmü yoktur!

Bu böyle biline!

Mazlumların ahı indirir şahı!(HZ.Ali R.A)

Ensendeyim....

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.