Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

ABD'NİN PETROL GELİRLERİNİ SDG'YE AKTARACAĞI AÇIKLAMASINA DAİR

  1. 1984 yılındaki Eruh ve Şemdinli baskınlarıyla insanımızın canına kastetmeye başlayan PKK terör örgütü gerek ABD ve gerekse Batılı ülkeler tarafından “hak mücadelesi veren Kürtler” şeklinde kasıtlı olarak yanlış tanımlanmak suretiyle uzun yıllar desteklenmiştir.

  2. Batı, PKK’nın isim değişikliği ile yoluna devam etmesi konusunda PKK’ya akıl hocalığı yapmıştır. İsim değişikliğinin ardından PKK’nın terör örgütü olduğu kabul edilse de PKK türevleri hiçbir zaman terör örgütleri listesinde yer almamış, Batı’nın PKK’ya desteği devam etmiştir.

  3. ABD Savunma Bakanlığının bugünkü “Suriye petrol gelirlerinin ABD’ye gitmeyeceği, SDG’ye aktarılacağı” açıklaması ABD’nin terörseviciliğinden vazgeçmeye niyeti olmadığını göstermektedir. Türkiye oluşturulmak istenen terör devletine karşı tedbirini alacak güçte ve kararlılıktadır.

  4. Terör, sınırlarımızdan atıldıktan sonra Türkiye’nin terörü bir maşa olarak kullananlarla mücadelesi insanlığın barışı, huzuru adına önemli bir hizmet olacaktır. Bu sebeple bugün dünyada “terör estiren” ülkelerin bu yanlıştan dönmesi kendileri adına da faydalı olacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.