Öne Çıkanlar psikoloji Akbaş Atlet KKTC turizm
banner13

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Birevim Standı’nda  TRT’nin “Diriliş Ertuğrul” ekibiyle buluştu!

Birevim standına kurulan Diriliş Ertuğrul otağında dizinin sevilen oyuncularından Nurettin Sönmez, Hakan Serim ve Oğuz Yarımay, sevenleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; Mehmet Bozdağ'dan yeni projeleri hakkında bilgi aldıktan sonra “Diriliş Ertuğrul” ekibine yeni sezonda başarılar dileyerek alandan ayrıldı.

Birevim Yönetim Kurulu Murat Çiftçi “Türkiye’de her iki evden birinin izlediği, ülkemizi tüm dünyada temsil eden, Cumhurbaşkanımızın da sevdiği “Diriliş Ertuğrul” dizisinin ana sponsoru olmaktan dolayı çok gururluyuz. Dizideki baş karakter ve Osmanlı Devleti’nin kuruluşunda en büyük adımları atan Ertuğrul Gazi’nin faizsiz sistemini bugün halen ülkemizde devam ettiriyor, herkesi ev sahibi yapmak için çalışıyoruz” dedi.

Yenilikçi bakış açısı ve tasarrufa dayalı faizsiz kampanya modelleriyle herkesi ev sahibi yapmayı hedefleyen Birevim’in standında kurulan Diriliş Ertuğrul çadırına tüm fuar süresince ilgi büyüktü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.