Öne Çıkanlar sungurlu İkiz Gezginlerle ver elini Bursa Bursagaz Engelsiz pancar deposu
banner13

BURSA’DAN ERCİŞ’E  ANLAMLI BAĞIŞ

Tece Dekor AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Tayfur Coşkunüzer, kişisel fotoğraflarından oluşan, küratörlüğünü Ömer Yağlıdere'nin ve fotoğraf seçimini İzzet Keribar’ın yaptığı 'Fotoğraf Günlüğü' adlı 3. sergisinin açılışı ile aynı adı taşıyan kitabının tanıtımını birlikte gerçekleştirdi. Siyaset, bürokrasi, iş, akademi ve medya dünyasından çok sayıda ismin katıldığı törende tanıtılan kitabın satış geliri de Van Erciş’te çocukların eğitimi için toplandı.

GERÇEK SANAT GALERİSİ ŞART

Etkinlikle ilgili değerlendirmesinde Bursa’da sergi açısından mekan yetersizliği olduğuna dikkati çeken iş insanı Tayfur Coşkunüzer, “Bu serginin diğerlerinden farkı, büyük ölçekte diasec baskıyla yapılmasıdır. Podyum Park Sanat Mahal’de 20 Şubat-7 Mart arası açık olan sergide yaklaşık 50 fotoğraf izlenime sunduk. 170 sayfalık kitapta da dünyanın değişik yerlerinden, bilinen ya da bilinmeyen yerlerden 130’a yakın fotoğraf var. Kompozisyonu zengin, baskı kalitesi yüksek bir kitap yayınladık. İnsanların bu sergiyi gezmesini tavsiye ediyorum. Bursa’da gerçek manada bir sanat galerisi olmadığı için sergi salonu olarak burayı kullandık. Satış fiyatının 100 TL olarak belirlendiği kitabın satışından elde edilen geliri, memleketim Erciş’teki bir köy okuluna bağışlıyoruz. Umarım bu etkinlik, insanların hoşuna giderken Bursa’ya yeni bir yön çizer. Bursa’daki fotoğraf severler, fotoğrafçılar, sanatseverler yeni bir mekân arayışını görürler. Umarım Bursa, gerçek anlamda bir sanat galerisine kavuşur” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.