Öne Çıkanlar bursa Sanat Magazin Engelsiz Kumdas
banner13

Lekelere Etkili Dokunuş Dermaceutic Mela Cream

Güneşin zararlı etkilerine maruz kalma süresi, cildin genetik yapısı, kullanılan kimyasal maddeler, hormonal tabletler ve diğer birçok faktör leke oluşumuna sebep olabilir. Dermokozmetik grubu öncü markalarından Fransız Dermaceutic Laboratuvarları’nın geliştirdiği Mela Cream, güçlü içeriği sayesinde cildin lekelerden kurtulmasına etkili oluyor.

Melanin üretimini düzene sokan pigment giderimini destekleyici krem Dermaceutic Mela Cream, kojik asit, glikolik asit, salisilik asit ve yüksek konsantrasyonda pigment giderici içerik maddeleri sayesinde cildin yeniden yapılanmasına, onarılmasına, yatışmasına, beslenmesine, hücre yenilenmesine ve onarımına yardımcı oluyor.

Her türlü cilt lekelenmelerinin tedavisinde etkili olan Dermaceutic Mela Cream; paraben ve koku verici maddeler içermiyor. Cilt hassasiyetine göre her sabah ve/veya akşam temiz cilde uygulanıyor.

Dermaceutic Mela Cream, 30 ml. 654 TL

Anahtar Kelimeler:
Cilt
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.