banner20
Öne Çıkanlar ezcane aşıklık İddialar KUTLAMA Sanal

PANDEMİDE YURTDIŞINA ÇIKACAKLARA UYARI

Gerek bayram gerekse yaz tatili için yurtdışına çıkmak isteyen vatandaşların dikkat etmesi gereken hususlar hakkında  bilgi veren Uzm.Dr. Halim Ömer Kaşıkcı “Yurt dışına çıkmak için gideceği ülke tarafından PCR testi istenmesi nedeniyle test yaptırmak isteyenler, uçak bileti veya varsa görev kağıdını dilekçesine ekleyerek tüm kamu ve özel hastaneler ile Yıldırım, Osmangazi, Nilüfer ve İnegöl İlçe Sağlık Müdürlüklerine başvurabileceklerini belirtti.

Bursa’da 3 ayrı laboratuvarda yapılan testler için görevli olarak yurt dışına çıkacak kamu personelinden ücret talep edilmeyeceğinin altını çizen Uzm. Dr. Kaşıkcı, “Diğer vatandaşların ise PCR testi için Halk Sağlık Genel Müdürlüğü adına Halk Bankası Ankara Kurumsal Şubesi nezdinde bulunan TR70 0001 2009 4520 0005 0000 41 IBAN No’lu hesaba 110 lira ücret yatırmaları gerektiğini söyledi.

Yapılan testlerin sonuçlarına vatandaşların PDF olarak E-Nabız’dan ulaşabileceğine ayrıca onay aranmayacağını belirten Uzm. Dr. Kaşıkcı, E-Nabız sistemine kayıtlı olmayan kişiler İl Sağlık Müdürlükleri tarafından belirlenen merkezlerden sonuç raporu alabileceklerini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21