Öne Çıkanlar BUSİAD Btü Kedi BTSO Türkiye

TEORİKTE VE PRATİKTE'İK YÖNETİMİ' İÇİN SERTİFİKALI EĞİTİM

Teknoloji hızla ilerlerken sanılanın aksine insan becerileri, karar alma süreçleri çok daha ön plana çıkıyor. İş yerlerinde bunun en çok hissedildiği alan ise İnsan Kaynakları. Beykoz Üniversitesi ve Derin Akademi, günümüz ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hazırladıkları 'İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifika Programı' ile bu alana yeni bir soluk getiriyor. Eğitimde kalitesini kanıtlayan iki önemli kuruluşun iş birliğiyle hazırlanan 'İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifika Programı'nın ilki 5-26 Ekim tarihlerinde başlayacak.
 
32 saatten oluşan programı uzun yıllar alanında lider kurumlarda yöneticilik yapan Osman Ünal ve Hakan Selahi yönetecek. Teorik ve pratik bilginin bir arada verileceği programda, iş hayatında karşılaşılabilecek birçok problem uygulamalarıyla masaya yatırılacak. 
 
İK liderleri anlatacak
Programda, karşılıklı öğrenme, tecrübe paylaşımı, gerçek vakalar üzerinden öğrenme ve çalıştaylar yer alacak. Eğitimlerin yanı sıra Pelin Kuzucu (Hyatt Group İK Direktörü), Ata Selçuk (Eczacıbaşı Holding İK Koordinatörü) ve Nisa Dizdar (ebebek İK Direktörü) gibi çeşitli yerli ve yabancı kurumlarda yönetici olarak görevini sürdüren liderler de konuk konuşmacı olarak tecrübelerini program katılımcıları ile paylaşacaklar.
 
4 hafta sürecek
Ekim ayından itibaren her ay tekrarlanması planlanan programın ilki 5-26 Ekim tarihleri arasında Cumartesi günleri (4 hafta) Mecidiyeköy'deki Torun Center'da yapılacak. Programa katılmak isteyenler (0212) 211 04 03 ve 0533 405 98 20 numaralı telefonlardan detaylı bilgi alabilir [email protected] mail adresine mail atarak da kesin kayıt yaptırabilirler.
 


İstanbul Kavacık’ta 2016 yılında kurulan Beykoz Üniversitesi’nin temeli, 2008’de Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu’nun kurulması ile atıldı. Rektörlüğünü Prof. Dr. Mehmet Durman’ın yaptığı Beykoz Üniversitesi’nde; ‘İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi’, ‘Sanat ve Tasarım Fakültesi’, ‘Sosyal Bilimler Fakültesi’, ‘Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi’ olmak üzere dört fakülte, ‘Yabancı Diller Yüksekokulu’, ‘Sivil Havacılık Yüksekokulu’ olmak üzere iki yüksekokul, Meslek Yüksekokulu, Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu olmak üzere iki meslek yüksekokulu ve yüksek lisans ve doktora programlarının sunulduğu bir Lisansüstü Programlar Enstitüsü yer almaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.