Öne Çıkanlar ORHANGAZİ incemedya NİLÜFER BELEDİYESİ Engelsiz Sanat
banner13

VAHİT ÖRGÜÇ: OYUNCULUK İNSANIN RUHUNDA OLMALI

Vahit Örgüç: Oyunculuk İnsanın Ruhunda Olmalı

Ünlü Oyuncu Vahit Örgüç: Oyunculuk Sadece istekle olmaz,Oyunculuk İnsanın Ruhunda olmalıdır.

Vahit Örgüç: Oyunculuk İnsanın Ruhunda olmalı Ünlü Oyuncu Vahit Örgüç:Oyunculuk sadece istekle olmaz,Oyunculuk İnsanın Ruhunda olmalıdır.

Oyuncu olarak başarılı Projelerde rol alan ve Trio Menajerlik tarafından Eğitimi devam eden 30 Yaşındaki  Vahit Örgüç:Oyunculukta  dış görünüş ile kadro belirlenmez, Oyunculukta asıl dikkat edilmesi gereken Oyuncunun içten gelen bir isteği olmalı ve bu sektörde gerçek Ustalardan Eğitim almış olmalıdır.dedi

Kendisine gelen tekliflerde yapımcıların ve yönetmenlerin aldığı eğitim ve iş disiplinliğine baktıklarını belirtti.  Önümüzdeki Günlerde Yaz aylarında Çekilecek olan  bir Sinema Filminde Rol almak üzere Kamera karşısına geçmeye hazırlanan Başarılı Oyuncu Vahit Örgüç'ün, Eylül Ayında'da yeni başlayacak bir Dizinin görüşmeleri tüm hızla devam ettiği açıklandı 

Vahit Örgüç Kimdir? 30 Yaşında olan Başarılı Oyuncu aslen Kars doğumludur ve Gençlik Yıllarını Bursada geçirmiştir. Müziğe merakı olan Vahit Örgüç Profesyonel Baterist tir ve Konserler vermektedir.Oyunculuk Eğitimi alan Vahit Örgüç,Vizyon tarihi 12 Temmuz olan Filminde Sevenleri ile buluşmaya hazırlanmaktadır. Oyuncu olunmaz doğulur söylemiyle işini çok Severek yaptığı bilinmektedir.   

Yönetmenliğini Battal Karslıoğlu'nun ve Yapımcılığını Ali Ertemin Trio Medyanın üstlendiği  c. i .n Aşk Büyüsü adli film de de rol alan genç oyuncu yeni Sinema Filmi ve Dizilerde sevenleriyle bulunacağının mesajını verdi.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.