Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

BAL’A YILDIRIM DAMGASI

2018-2019 SEZONUNUN İLK YARISI TAMAMLANAN SPOR TOTO BÖLGESEL AMATÖR LİG’DE, YER ALDIĞI 8. GRUP’TA BAŞARILI SONUÇLAR ELDE EDEN YILDIRIM BELEDİYESPOR, 11 GRUPTA 149 TAKIMIN MÜCADELE ETTİĞİ TFF 3. LİG YOLUNDA YENİLGİ YÜZÜ GÖRMEYEN 9 TAKIM ARASINDA YER ALIYOR.

-BAL’DA MÜCADELE EDEN 5 BURSA TEMSİLCİSİ ARASINDA EN İDDİALI KONUMDA BULUNAN LACİVERT TURKUAZLILAR, LİGDE KALESİNDE EN AZ GOL GÖREN 7 TAKIMDAN BİRİ OLARAK DİKKAT ÇEKİYOR.

İlk kez yer aldığı Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de önemli sonuçlara imza atan Yıldırım Belediyespor, ilk yarı maçlarını 8. Grup’ta lider Somaspor’un 1 puan gerisinde ikinci sırada tamamladı. TFF 3. Lig yolunda 11 grupta kıran kırana mücadelelere sahne olan Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de Bursa’yı başarıyla temsil eden Yıldırım Belediyespor, 149 takımın katıldığı organizasyonda Şarkışla Belediyespor, Kelkit Belediye Hürriyetspor, Görelespor, Yozgatspor 1959, Medcem Silifke Belediyespor, Adana Kiremithanespor, Kırıkkale Büyük Anadoluspor ve Kartalspor ile birlikte yenilgi yüzü görmeyen 9 takım arasında yer alıyor. Oynadığı 12 müsabakanın 7’sinde kalesini gole kapatan lacivert turkuazlıların fileleri 6 kez sarsılırken, Bursa temsilcisi 68 Aksaray Belediyespor(5), Kırıkkale Büyük Anadoluspor(5), Siirt İl Özel İdare Spor(6), Malatya Yeşilyurt Belediyespor(6), Dersim 62 Spor(6), İçelspor(6) ile birlikte ligde rakiplerine en az gol sevinci yaşatan 7 ekipten biri olarak savunma gücüyle de dikkat çekiyor.

GOLLER 9 FARKLI İSİMDEN

Öte yandan 12 karşılaşmada rakip filelere bıraktığı 19 golü 9 farklı oyuncu ile bularak hücumda etkili bir görüntü sergileyen Yıldırım Belediyespor’da Mustafa Çağrı Alpaslan, kaydettiği 5 golü 4 asistle süsleyerek takımın hücum gücüne önemli katkı sağladı. Lacivert turkuazlı forma altında gol sevinci yaşayan diğer isimler ise Feyyaz Yaşar(3), Ali Şentürk(3), Bilal İsak(2), Mustafa Salış(2), Halil Asan, Koray Öztürk, Bartu Çevik ve Selcan Pekkanlı oldu. Yıldırım Belediyespor’da verdikleri gol paslarıyla Serhan Karahan(4), Koray Öztürk(4), Bilal İsak(2), Halil Asan(2), Turgut Yılmaz ve Erhan Tatlıdil de, takıma hücumda zenginlik getirdi. Play-Off hedefiyle ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Bursa ekibi, ligin 14. Haftasını maç yapmadan geçecek. Yıldırım Belediyespor’un 2019 yılının ilk maçında 15. Haftada Minareli Çavuş Spor Tesisleri’nde konuk edeceği Balıkesir temsilcisi Burhaniye Belediyespor, 13 takımın yer aldığı 8.Grup’ta 1 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek topladığı 4 puanla 12. basamakta yer alıyor.

...
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.