Öne Çıkanlar NİLÜFER BELEDİYESİ kadem bilek Bursagaz Engelsiz Sanat
banner13

MASTERGAMES’TE 600’DEN FAZLA MEZUN YARIŞTI

10 dalda gerçekleşen spor karşılaşmalarıyla 5. kez üniversite mezunlarını ve iş dünyasını bir araya getiren MasterGames’te, kupa ve madalyalar sahiplerini buldu. Bahçeşehir Üniversite Galata Kampüsü’nde yapılan görkemli kapanış partisinde, mezun sporcular ve katılımcı üniversiteler de yer aldı. Üniversite mezunlarını bir araya getiren ve kendi okullarının mezunlar dernekleriyle iletişimlerini artıran MasterGames Turnuvası, aynı zamanda okul günlerindeki gibi birlikte spor yapmaya, aktif yaşama teşvik etmeye ve gittikçe zayıflayan bağları sağlamlaştırmaya da destek oldu.

20 – 30 Eylül 2018 tarihleri arasında, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Bilgi Üniversitesi’nde gerçekleşen spor karşılaşmaları eğlence ve mücadele dolu görüntülere sahne oldu. Farklı yaş kategorilerinde yarışan mezun katılımcılar 10 branşta kozlarını paylaştı.

29 Üniversiteden 600’den Fazla Mezun 10 Spor Dalında Yarıştı!

Boğaziçi Üniversitesi, İTÜ, ODTÜ, Bilkent Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi, Işık Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Galatasaray Üniversitesi, Kültür Üniversitesi, Koç Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Beykent Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, Trakya Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi, Arel Üniversitesi, Doğu Akdeniz Üniversitesi, Mustafa Kemal Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Mimar Sinan Üniversitesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi, Gazi Üniversitesi ve Yeni Yüzyıl Üniversitesi gibi Türkiye'nin önde gelen 29 üniversitesinden 600'den fazla mezun, turnuvada futbol, voleybol ve basketbol olmak üzere 3 takım sporunda; tenis, yüzme, koşu ve masa tenisi olmak üzere 4 bireysel sporda; satranç, tavla ve briç olmak üzere 3 zihin sporunda yarıştı.

MasterGames Turnuvası’nın Kazananları

Futbol 40 Yaş Altı Erkek: 1. İstanbul Teknik Üniversitesi, 2. Marmara Üniversitesi, 3. Yıldız Teknik Üniversitesi

Futbol 40 Yaş Üstü Erkek: 1. Marmara Üniversitesi, 2. İstanbul Teknik Üniversitesi

Futbol Kadın: 1. Marmara Üniversitesi, 2. İstanbul Teknik Üniversitesi

Basketbol Erkek: 1. Marmara Üniversitesi, 2. İstanbul Kültür Üniversitesi, 3. İstanbul Üniversitesi

Basketbol Kadın: 1. Marmara Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi

Voleybol Erkek: 1. İstanbul Teknik Üniversitesi (Gençler), 2. İstanbul Teknik Üniversitesi (Karma), 3. İstanbul Üniversitesi

Voleybol Kadın: 1. Marmara Üniversitesi, 2. Sabancı Üniversitesi, 3. İstanbul Kültür Üniversitesi

Yüzme: 1. İstanbul Teknik Üniversitesi, 2. Yıldız Teknik Üniversitesi, 3. Marmara Üniversitesi

Briç: 1. İstanbul Üniversitesi, 2. Marmara Üniversitesi, 3. İstanbul Teknik Üniversitesi

Masa Tenisi: 1. İstanbul Teknik Üniversitesi, 2. Boğaziçi Üniversitesi, 3. Marmara Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi

Satranç: 1. İstanbul Kültür Üniversitesi, 2. Boğaziçi Üniversitesi, 3. İstanbul Teknik Üniversitesi

Koşu: 1. Boğaziçi Üniversitesi, 2. İstanbul Teknik Üniversitesi, 3. İstanbul Üniversitesi

Tavla: Boğaziçi Üniversitesi,2. İstanbul Teknik Üniversitesi, İstanbul Bilgi Üniversitesi

Tenis: 1. Boğaziçi Üniversitesi,2. İstanbul Teknik Üniversitesi, 3. Bilkent Üniversitesi


MasterGames Hakkında:

Bu yıl 5.’si düzenlenen, 2014 yılından bu zamana dek üniversite mezunları ile iş dünyasını spor karşılaşmalarıyla bir araya getiren ve kendi okullarının mezunlar dernekleriyle iletişimlerini artıran MasterGames Turnuvası, aynı zamanda okul günlerindeki gibi birlikte spor yapmayı, aktif yaşamaya teşvik etmeyi ve gittikçe zayıflayan bağları sağlamlaştırmayı hedefliyor. Bir çok spor dalındaki karşılaşmalarla Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinin mezunlarının katıldığı turnuva, eğlence ve mücadele dolu yarışlara sahne oluyor. MasterGames’e Boğaziçi Üniversitesi, İTÜ, ODTÜ, Bilkent Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi, Işık Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Galatasaray Üniversitesi, Kültür Üniversitesi, Koç Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Beykent Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, Trakya Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi, Arel Üniversitesi, Doğu Akdeniz Üniversitesi, Mustafa Kemal Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Mimar Sinan Üniversitesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi, Gazi Üniversitesi ve Yeni Yüzyıl Üniversitesi gibi Türkiye'nin önde gelen 29 üniversitesinin mezunlar derneği tarafından katılım gösteriliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.