Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

​NEYMAR’IN HIZ TUTKUSU YENİ KRAMPONLARINA İLHAM VERDİ

Nike, hızlı dripling becerileri ve büyüleyici deparları ile büyüleyen Neymar Jr.’a özel kramponu görücüye çıkardı. Motor sporları ve yarış sevgisiyle dikkat çeken Neymar’ın hem saha içindeki hem dışındaki hız tutkusu yeni kramponu Nike Mercurial Vapor Speed Freak’a ilham kaynağı oldu.

Otomobil yarışlarına özgü bir şekilde tasarlanan ve hızlı oyun tarzına selam çakan kramponların üst kısmında metalik gri bir tasarım ön plana çıkıyor. Kramponda alt kısımdan yan kısmın orta bölümüne kadar kırmızı-siyah damalı bayrak tasarımı dikkat çekiyor. Topuk kısmında ise Brezilya milli takımında giydiği formadan ilhamla efsanevi 10 numara, ikonik Nike logoları, eski krampon modellerinden çizimler ve Neymar Jr.'ın en sevdiği sözlerin bazılarına ‘Sonho Dourado (Altın Rüya)’, ‘Alegria (Sevinç)’, ‘IV’ ve ‘Shhh (Şişt)’ yer veriliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.