banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

OSMANGAZİ’DE KUŞAK TÖRENİNE SERVET TAZEGÜL İMZASI

Osmangazi Belediyespor Taekwondo Akademisi’ndeki başarılı sporculardan 115’i, Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun üçüncü dönem kuşak terfi sınavını kazanarak bir üst kuşağa
yükseldi. Acemler Spor Salonu’nda gerçekleşen kuşak töreninde Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonu milli taekwondocu Servet Tazegül, genç sporcularla bir araya geldi. Kuşak töreninde kız taekwondocuların gösterisini salonu dolduran vatandaşlar büyük ilgiyle izledi. Gösteri müsabakalarının ardından farklı yaş kategorilerinde kuşak terfi törenine geçildi. Milli sporcu Servet Tazegül’ün yanı sıra Osmangazi Belediyesi Tesisler Müdürü Tamer Balaban ve Para-Taekwondo Dünya Şampiyonu Bayram Kayan, sporculara kuşaklarını verdi. Beyaz, sarı, yeşil, mavi, kırmızı ve kırmızı-siyah kuşak almaya hak kazanan sporcuların heyecanına, salonda bulunan aileleri de ortak oldu. Hayali dövüş, eşli müsabaka ve tahta kırış gruplarında yükselen taekwondocular, 2019-2020 sezonunda Osmangazi Belediyespor’u minik, genç, yıldız kategorilerinde temsil edecek. Tazegül’den Genç Sporculara Tavsiye Sporculuk kariyerinde bütün hedeflerine ulaştığını belirten başarılı taekwondocu Servet Tazegül, antrenörlük yaparak milli takım için yeni sporcular yetiştirdiğini söyledi. Gençlerin kuşak terfi sınavında başarılı olmalarının kariyerleri açısından büyük önem taşıdığının altını çizen Tazegül, “Osmangazi Belediyemiz’in genç sporcularının heyecanına ortak olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Burada çok küçük yaştaki sporcularımızı görmek bizleri gelecek adına umutlandırıyor. Bu spora ne kadar erken yaşta başlanırsa o kadar avantajlı olunur. Esneklik ve teknik kapasite isteyen taekwondoda gençlerimizin antrenörlerinin sözünü dinlemesini, akıllı bir şekilde spor hayatlarına devam etmesini tavsiye ediyorum. Çünkü sporun içinde olmak, dışarıdaki tatlı hayattan daha büyülü. Gençlerimize bu imkanı sunan Belediye Başkanımız Mustafa Dündar’a çok teşekkür ediyorum” dedi. Branşlarında terfi etmenin sevincini kuşaklarını havaya atarak yaşayan sporcular, daha sonra Servet Tazegül ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21