Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

Özel Ve Partner Sporcular Kalamış Şenliği’nde Bir Araya Geldi

Dünyanın en yaygın sivil toplum kuruluşu ve en büyük amatör spor organizasyonlarından biri olan Special Olympics’in bir parçası olarak faaliyet gösteren ve özel eğitim gereksinimi olan bireyleri, çeşitli spor dallarında diğer bireylerle bir araya getirerek toplumsal hayata katmayı hedefleyen Özel Olimpiyatlar Türkiye, renkli etkinliklerine İstanbul’da devam ediyor.
 
Özel Olimpiyatlar Türkiye, 27 Ekim Cumartesi günü Kadıköy Belediyesi iş birliği ile gerçekleştirdiği Kalamış Şenliği’nde özel ve partner sporcuları Kalamış Parkı’nda bir araya getirdi.
 
Özel ve partner sporcular gün boyu süren birbirinden renkli etkinliklerde hem oynadı hem de eğlenceli vakit geçirdi. Kaybedenin olmadığı oyunlarda bir araya gelen özel ve partner sporcular DJ performansı, sahne gösterileri ile günün keyfini çıkardıktan sonra madalyalarını aldı.
Kadıköylülerin yoğun ilgi gösterdiği Kalamış Şenliği, illüzyon gösterileriyle renkli anlara sahne oldu. Zumba ile dans etmenin de keyfini yaşayan katılımcılar, etkinliğin ardından Öğretim Görevlisi Ebru Kalyoncu’nun ‘Engelleri Aşan Ebeveynler’ söyleşisine katıldı. Özel sporcuların da sahne aldığı etkinlikte Kadıköy halkı unutulmaz bir gün yaşadı.
 
Fenerbahçe Spor Kulübü Futbol Altyapı oyuncularından özel çocuklara sürpriz
Gün boyu süren etkinliklerle Kalamış Şenliği’nde keyifli vakit geçiren özel sporcular, Fenerbahçe Spor Kulübü Futbol Altyapı oyuncularının ziyaretiyle de mutluluklarını ikiye katladı. Genç Fenerbahçelilerle oyunlar oynayan özel sporcular, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21