banner20
Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA İddialar Sanal

Under Armour, bu sezon da Darüşşafaka Tekfen’i desteklemeye devam ediyor

İleri teknoloji kullanılarak üretilen ürünleri ve tasarımlarıyla spor tutkunlarının beğenisini kazanan Under Armour, 7DAYS EuroCup 2017-18 sezonu şampiyonluğunu kazanarak büyük bir başarı elde eden Darüşşafaka Tekfen basketbol takımını desteklemeye devam ediyor.

Eurocup final serisi ikinci maçında Rus ekip Lokomotiv Kuban'ı mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Darüşşafaka Tekfen’in giyim sponsoru olan Under Armour, gelişmiş teknolojiye sahip ürünleriyle basketbolcuların en üst seviye performans göstermelerinde önemli bir rol oynuyor.

‘Sporcuların her anında yanındayız’

Darüşşafaka Tekfen’e verdikleri destekten dolayı büyük gurur duyduklarını belirten Under Armour Türkiye Genel Müdürü Aydın Kanatlı, “Under Armour olarak geliştirdiğimiz yüksek teknolojili ürünler sayesinde sporcuların her anında yanında bulunuyoruz. Sporcuları hedeflerine daha hızlı ulaştırmayı hedefleyen ürünlerimiz bu yıl da Darüşşafaka Tekfenli basketbolcuların performanslarını en üst seviyeye çıkararak, şampiyonluğa ulaşmalarına destek olacak. Yeni sezonun ilk maçı olan Gaziantep Basketbol müsabakasında ve önümüzdeki hafta Real Madrid ile gerçekleşecek olan Euroleague’in ilk maçında kendilerine başarılar diliyoruz.” dedi.

Under Armour Hakkında

Under Armour, 1996 yılında kurulan, dünyada öncü spor giyim, performans ve aksesuar markasıdır. Tüm sporculara yönelik performans artıran ürünler geliştiren marka, inovatif bir anlayışla ürettiği geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Uzakdoğu ve Afrika pazarlarındaki yatırımları ile yurt dışı pazarlarda hızlı büyümesini sürdüren Under Armour, Türkiye’de Doğuş Perakende Grubu çatısı altında faaliyet göstermektedir. Toplam 23 mağazası ile hizmet veren Under Armour, online satış üzerinden de spor tutkunlarıyla buluşuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21