Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA Sanal İddialar

APARTMANLARA VE KÜÇÜK SİTELERE ÖZEL YÖNETİM YAZILIMI: APSİYON APSİS

‘Site Yöneticisinin Dijital Asistanı’ sloganıyla 8.500 site ve yaşam alanında,
700 binden fazla konutta, 1,5 milyonu aşkın kullanıcıya hizmet veren Apsiyon, apartmanlar ve daha küçük ölçekli yaşam alanlarının yönetimsel sorunlarını çözmek için Apsis’i geliştirdi. 
Apartman sakinlerine, daha az ihtiyaca yönelik, kişiselleştirilmiş ve daha kolay çözümler sunan Apsis,
pazarda büyük ilgiyle karşılandı.

 

Birden fazla hanenin bir arada bulunduğu apartmanlarda belli bir düzen içinde yaşanması için bir yönetim kurulu ya da yöneticiye ihtiyaç duyulur. Yönetici olmayan apartmanlarda ise sıklıkla bu düzenin dışına çıkıldığına ve kaos yaşandığına şahit olunabilir. Daha büyük sitelerde yönetim sorununu aşmak için profesyonel destek alınırken, 5-10 daireli apartmanlar çoğu zaman bu destekten de yararlanmayı tercih etmez.

Kurulduğu 2012 yılından bu yana site yöneticilerinin ‘dijital asistanı’ olmak ve site sakinlerine daireleriyle ilgili rutin işlemlerde kolaylık sağlamak için çalışan Apsiyon, küçük sitelerin ve apartmanların yönetimsel ihtiyaçlarından hareketle yeni ürünü Apsis’i geliştirdi ve 1,5 yıldır yönetimlerle buluşturmaya devam ediyor. Apartmanlara ve yönetimsel ihtiyacı daha az ihtiyacı olan sitelere özel tasarlanan ve daha temel düzeyde bir yönetim çözümü sunan Apsiyon Apsis, pazarda büyük ilgi gördü ve görmeye devam ediyor.

Apsis ile daha az ihtiyaca yönelik, kişiselleştirilmiş ve daha kolay çözümler

Apsiyon Kurucu Ortağı ve CEO’su Kudret Türk, Apsis’i nasıl bir ihtiyaçtan ilham alarak hayata geçirdiklerini şöyle anlattı: “Bundan yedi yıl önce yola ilk çıktığımızda, aslında belki de henüz kimsenin tam anlamıyla farkında olmadığı bir ihtiyaca çözüm üretmek için Apsiyon'u geliştirdik. Zaman içinde bu ihtiyaçlar değişti, Apsiyon da bu doğrultuda güncellendi, gelişmeye devam etti. Yaptığımız geliştirmelerde her zaman öncelikle müşterilerimizi ve onların hizmet verdiği site sakinlerini göz önünde bulundurarak çalışıyoruz. Son olarak ise, yaklaşık 1,5 yıl önce, Apsiyon güvencesiyle ve konforuyla apartmanları ve daha küçük siteleri yönetmek isteyen, ancak bu yönetim süreçlerinde Apsiyon’un tüm özelliklerine ihtiyaç duymayan ‘daha küçük ölçekli yaşam alanlarının’ ihtiyaçlarını tespit ettik ve böylelikle Apsiyon Apsis’i geliştirdik. Büyük sitede oturmadığı için Apsiyon çözümlerinden yararlanamayan apartman/site sakinlerine ve yönetim süreçlerinde Apsiyon kullanmayan yöneticilere; daha az ihtiyaca yönelik, kişiselleştirilmiş kolay çözümlerle ve uygun fiyatlarla hizmet veriyoruz.

Yönetimlerin ihtiyaçlarına kulak vererek geliştirdiğimiz Apsiyon Apsis ile; kart ile online aidat tahsilatı, banka entegrasyonu ile anlık hareket takibi, ücretsiz web sitesi, gelir-gider takibi sistemi ve ihtiyaca uygun raporlamalar gibi pek çok hizmet sunuyoruz. Pratik, hızlı ve düşük maliyetli bir sistem olan Apsis ile yönetilmeye başlanan apartman ve sitelerin sakinlerinden aldığımız olumlu geri bildirimler de doğru yolda olduğumuzu teyit ediyor” şeklinde konuştu.

Apsis ile apartman yönetiminde neler değişecek?

  • Apartmanınızda/sitenizde dilediğiniz kadar kişi tanımlayıp tek tıkla bilgilerine erişebileceksiniz.
  • Kolayca borçlandırma yapacak, işlemlerinizi hızlı ve pratik şekilde takip edebileceksiniz.
  • Sunacağınız kart ile online ödeme seçeneği sayesinde apartman/site sakinleriniz online ödeme altyapısı rahatlığını yaşarken, siz de aidatlarınızı zamanında tahsil edebileceksiniz.
  • Banka ekstresi kontrolü yapmanıza gerek kalmayacak. Kişilerle hareketleri Apsis eşleştirecek, siz sadece onaylayacaksınız.
  • Gelir - gider girişlerini kolayca yapabilecek ve tüm finansal hareketleri takip edebileceksiniz.
  • Sorunlu alacaklarınız için icra sürecini otomatik olarak başlatıp takibini yapabileceksiniz.
  • Tüm ihtiyaçlarınıza uygun rapor alabileceksiniz. Listeler, ekstreler ve dökümlere rahatlıkla ulaşacaksınız.
  • Toplu E-posta ve SMS gönderimi ile site sakinlerinizi dilediğiniz zaman bilgilendirebileceksiniz.
  • Sayaç dağıtım işlerini dağıtım sihirbazları yardımıyla yapacaksınız.
  • Özelleştirilebilir yapısıyla ücretsiz bir web sitesi sahibi olacak, tüm ayarları istediğiniz gibi düzenleyebileceksiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21