Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Sanat Kıyak sungurlu
banner13

TEFAL ULTIMATE PURE İLE SAF VE GÜÇLÜ BUHAR DEVRİMİ!

Ütülemede yeni bir devir açan Tefal’in son teknoloji ile ürettiği mikro kireç filtreli Ultimate Pure, %100 filtrelenmiş saf ve güçlü buharı ile lekesiz bir ütüleme deneyimi sunuyor. Tefal Ultimate Pure, devrim yaratan, yepyeni ve özel teknolojiye sahip mikro kireç filtreleme sistemi ile ütü yaparken kireç parçacıklarını ve lekeleri önlemeye yardımcı oluyor, 0.2mm’den büyük kireç parçacıklarını da tamamen durduruyor. Ayrıca 60g/dk’ya kadar değişken buhar çıkışı maksimum etki sağlarken ekstra güçlü 260g/dk şok buhar miktarı ise en inatçı kırışıkları bile açıyor.

Kıyafetlerdeki kireç lekelerine son vermek için %100 filtrelenmiş buhar gönderim sistemiyle tasarlanan Tefal Ultimate Pure’da kireç, filtre tarafından durdurularak kıyafetlere saf buhar veriliyor. Durilium AirGlide Autoclean taban plakasına sahip olan Tefal Ultimate Pure, tüm kumaşlarda mükemmel kayganlık sağlıyor. Etkili ütüleme için ideal buhar dağılımı sunan Tefal’in patentli teknolojisi Autoclean özelliği, taban plakanızın dayanıklı ve uzun ömürlü olmasını da sağlıyor.

Ekstra güvenlik özelliğiyle dikkat çeken Tefal Ultimate Pure, yanlışlıkla veya dalgınlıkla gözetimsiz bırakıldığında otomatik olarak kapanıyor. Dikey konumda bırakıldıysa sekiz dakika sonra, tabanı yere temas halinde ya da yan durumda bırakıldıysa 30 saniye içerisinde kendini kapatıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.