Öne Çıkanlar Engelsiz NECMİ İNCE Yürüyüş İnce Medya KORONAVİRÜS
banner13

ULUTEK AİLESİ BİR ARAYA GELDİ

Görevde bulundukları 8 ay süresince gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgiler veren ve ardından ULUTEK’i, Teknokentler sıralamasında daha üst sıralara taşıyacak çözümleri firma temsilcileriyle paylaşan Prof.Dr. İrfan Karagöz, ULUTEK bünyesindeki firmaların performaslarını arttırmaları gerektiğine dikkati çekerek “Proje başvurularınızla birlikte patent sayısının ve cirolarınızın da artmasını bekliyoruz” dedi.

Firma performanslarındaki artışın yanı sıra, yeni yatırımlara da ihtiyaç duyduklarını dile getiren Karagöz, “ULUTEK olarak yatırım konusunda üzerimize düşeni yapma konusunda kararlıyız. AR-GE alanları, atölyeler, spor ve sosyal alanları içinde barındıran yeni bir proje gerçekleştiriyoruz. Bununla ilgili bir yatırımcı bularak, yeni binalarımızın etap etap yapımını gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

TTO Genel Müdürü Prof.Dr. Recep Eren de, Teknoloji Transfer Ofisi’nin faaliyetleri ve ULUTEK bünyesindeki firmalara verebilecekleri desteklerle ilgili kapsamlı bir bilgilendirmede bulundu.

Firma temsilcileri toplantının son bölümünde söz alarak, taleplerini, beklentilerini ve sıkıntılarını ifade ederken, başta ULUTEK Genel Müdürü Prof.Dr.İrfan Karagöz ve TTO Genel Müdürü Prof.Dr.Recep Eren olmak üzere, her iki kurumun profesyonelleri de interaktif bir şekilde firmalarla çözüm önerilerini paylaştılar. 

Anahtar Kelimeler:
Ulutek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.