banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

BAREM, SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ZİRVE

Osmangazi Belediyesi, yaşlıların hayatına konfor katmak ve engelli vatandaşlara rehabilitasyon imkanı sağlamak için Türkiye’de bir ilk olan Bakım Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi’ni Bursa’ya kazandırıyor. Demirtaş’ta 14 bin 162 metrekare alan üzerine bir kampüs şeklinde inşa edilen merkezde, yaşlıların her türlü ihtiyacını karşılayabilecek modern ve konforlu 200 yataklı bir huzurevi bulunacak. Aynı zamanda alzheimer hastaları için günlük bakım ve destek merkezi de yer alacak. Bahçesi, peyzajı ve tüm çevre düzenlemeleri yaşlılar ile engellilerin rahat hareket edeceği şekilde tasarlanan dev merkezin; bir bölümü de, zihinsel ve bedensel engelli vatandaşlara günlük bakım ve destek hizmeti de verecek.

Engelli ve yaşlı vatandaşların hayatına değer katacak BAREM’in inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde sürüyor. Merkezin çelik çatı imalatı, iç cephe alçı sıva, dış cephe mantolama ve kaba sıva ile elektrik tesisatı döşeme çalışmaları devam ediyor.


 

DÜNDAR: “BURSA İÇİN ÇOK ÖZEL BİR HİZMET”

BAREM’in Bursa için çok özel bir proje olduğunu belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Bu projemiz, sosyal belediyecilikte gelinen en üst noktayı gösteriyor. Osmangazi Belediyesi olarak bu örnek projeyi şehrimize kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Burası, yaşlılarımıza, alzheimer hastaları ve engelli vatandaşlarımıza en güzel şekilde hizmet verecek. İnşaat çalışmalarında artık son aşamaya geldik. Yeşil bina konseptinde inşa edilen bu tesisin inşaatını en kısa süre içinde tamamlayarak Bursa’nın sosyal ihtiyaçlarının karşılanmasına önemli bir katkı sağlamış olacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21