Öne Çıkanlar Engelsiz Jandarma İhsaniye Kedi BUSİAD

BELGEM CAN DOSTLARA SAHİP ÇIKIYOR

Gemlik Belediyesi soğuk ve yağışlı havalarda sokakta yaşayan kedilerin daha rahat ve sıcak bir ortamda yaşamını devam ettirebilmesi amacıyla hayata geçirdiği ‘Kedi Evi’ projesini ilçe genelinde yaygınlaştırıyor.
Bu kapsamda Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğünün Sokak Hayvanları konusundaki hassasiyetini kalıcı hizmete dönüştürme çalışmaları sürüyor. Kış Aylarının etkisini göstermeye başladığı bu aylarda soğuk ve yağışlı havalardan hayvanların etkilenmemesi için Gemlik Belediyesi, BELGEM’in bahçesine Kedi Evi yerleştirdi.
Konuyla alakalı açıklama yapan Gemlik Belediye Başkan yardımcısı Kadir Erol “Sokak hayvanları da bizim bu dünyayı paylaştığımız varlıklardır. Gemlik Belediyesi, hayvan sever ve hayvan dostu bir belediyedir. Belediyemiz bu bünyede birçok yerde sokak köpekleri ve kuşlar için yaptığımız bazı uygulamalarına ek olarak bir yenisini de kediler için yaptık. Bizlerin yaşadığımız ortamda hayvana, doğaya ve insana karşı merhametli olmamız gerekir. Bu nedenle Gemlik Belediyesi olarak kışın kardan, yağıştan, soğuktan, yazın ise aşırı sıcaktan sokak kedilerinin korunması amacıyla sokaktaki emanetlerimizin kötü hava koşullarından etkilenmemesi için bir projeyi daha hayata geçirdik. Belediyemizin Gençlik Merkezi olan Belgem’e sığınan kediler artık sıcak yuvaya ve ilgiye kavuştular” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21