Öne Çıkanlar Belediye VALİ Yankı Gençler Hiç

Çilek’ten grinin asilliğinden vazgeçemeyenlere

Tasarım konusundaki yeteneklerini aksesuarlarına yansıtan Çilek, okulların açılmasına sayılı günler kala ailelerin en büyük yardımcısı oluyor.

Çocukların odalarında her ihtiyaca yönelik oluşturduğu farklı koleksiyonlarla beğeni toplayan ÇilekSoft ve Summer serisindeki sandalyeleriyle çalışma masalarını gri renkteki şık tasarımlarla tamamlıyor.  Çilek’in Summer koleksiyonundaki sandalye, yüzde 100 polyester ve gri renkteki kumaştan oluşuyor. Oturma ve sırt yerleri farklı yumuşaklıkta süngerlerden oluşan sandalye, kayın ağacından yapılan iskelet ve ayaklarıyla sağlam bir oturuş sağlıyor. Beyaz renge boyanan lake ayaklıklara giydirilen plastik patikler sayesinde kaymayan Summer Sandalye, rakiplerine göre daha güvenilir olmasıyla beğeni topluyor. Çalışma masalarını şıklık ve rahatlıkla buluşturacak bir diğer tasarım da Çilek Soft serisinde yer alıyor. Tekerlekli sandalye tercih edenler için takmatik plastik lastikler eklenen tasarım, yüzde 100 polyester kumaştan oluşuyor. Gri renkteki sandalye nikelaj kaplama metal ayağıyla hareket etme yeteneği sağlıyor. 360 derece dönüş sağlayan mekanizma ve sandalye boyunu ayarlamaya yarayan piston ile Çilek Soft Gri sandalye, kullanıcısını rahatlıkla buluşturuyor.

Çilek, gri renkten vazgeçemeyen herkesi Soft ve Summer serilerindeki sandalyeleri görmek için mağazalarına davet ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.