Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

ÇOCUKLAR İÇİN KARNE HEDİYESİ ALTERNATİFLERİ FLO'DAN

Tüm çocukları hayallerindeki rengârenk ve birbirinden sevimli modellerle buluşturan FLO, yarıyıl tatilinde de çocukları unutmuyor ve yüzlerce karne hediyesi alternatifi sunuyor. Kız çocuk koleksiyonunda yer alan botlar; kürk, taş, yıldız figürü, fiyonk, arma, bağcık ve cırt cırt gibi göz alıcı detaylarla hareketleniyor. Siyah, pembe, mor, taba, mavi renklerinin ön planda olduğu FLO’nun çocuk koleksiyonu; outdoor spor ayakkabılar, çizmeler ve sıcacık botlarla çocukları sevindiriyor.


Kinetix, Lumberjack, Polaris, Butigo, Dockers By Gerli ve Mercedes gibi kendi kategorisindeki lider markaların yanında pek çok global markanın en yeni ve cazip fiyatlı ayakkabı modellerini daha yakından görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir; www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21