Öne Çıkanlar bursa Sanat Magazin Engelsiz Kumdas
banner13

Daha Beyaz Diş Rengi İçin

Beyaz dişler, sağlıklı, güzel ve estetik bir ağız yapısının temelini oluşturuyor. Daha beyaz dişlere ulaşmak için ise estetik diş hekimliğinden ya da farklı besinlerden faydalanabilirsiniz.

Estetik International Quasar kliniğinden Diyetisyen Melis Torluoğlu daha beyaz dişler için besinlerden faydalanılabileceğini söyleyerek şunları ekledi: “Çilek diş sağlığı için şahane bir meyve. Çünkü içeriğinde hem plak oluşumunu önleyen malik asit var ve aynı zamanda bu dişlerin beyazlamasına da yardımcı oluyor. Üstüne şeker eklemeden tüketeceğiniz bir kase çilekle dişlerinizin beyazlamasına yardımcı olabilirsiniz. Aynı şekilde süt ve süt ürünleri de diş beyazlığı için faydalı besinlerdir. Fakat tam anlamıyla bir beyazlık istiyorsanız, diş beyazlatma için diş hekimlerinden yardım alabilirsiniz.”

Estetik International Quasar kliniğinden Diş Hekimi Sinem Karakaş ise şunları söyledi: “Elbette tükettiklerimizin dişlerimizin rengi üzerinde etkileri var. Söz gelimi kırmızı şarap, sigara kahve diş renginin değişmesini sağlarlarken bazı besinler de beyazlamasına vesile oluyor fakat tam manasıyla bir temizlik için bleaching dediğimiz sistemden yardım alıyoruz. Ev tipi ya da ofis tipi diş beyazlatma seçeneklerinden faydalanarak, ortalama 2 sene kadar etkinliğini koruyabilecek bir diş beyazlatma yaptırmanız mümkün.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.