Öne Çıkanlar bursa Sanat Magazin Engelsiz Kumdas
banner13

DİVAN OTELLERİNDEN DÜNYA SAATİ ETKİNLİĞİNE DESTEK

Divan Otelleri, Doğal Hayatı Koruma Vakfı’nın (WWF) karbon emisyonlarını azaltmak ve küresel iklim değişikliğini önlemek amacıyla başlattığı, “Dünya Saati” etkinliğine destek verdi. Dünya Saati etkinliği kapsamında 6 Nisan 2019 Cumartesi akşamı 20.30- 21.30 saatleri arasında otellerin dış aydınlatmaları kapatıldı.

Dünyadaki çevre sorunlarına dikkat çekmek amacıyla WWF tarafından 2007 yılından beri gerçekleştirilen ve 135 ülkeden 2 milyar insanın katılımıyla dünyanın en büyük çevre hareketi olan Dünya Saati, ülkemizde WWF-Türkiye tarafından yürütülüyor. Küresel ısınmadan endişe duyan, ancak tek başına bu durumu değiştiremeyeceğini düşünen milyonlarca insanı bir araya getiren etkinlikle, tüm dünyada ışıklar söndürülüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.