Öne Çıkanlar bursa Sanat Engelsiz Kumdas Magazin
banner13

Giovane Gentile’de Black Friday’e Özel Yüzde 50’ye Varan İndirimler

Alışveriş çılgınlarının sabırsızlıkla beklediği “Kara Cuma” indirimi bu yıl da Giovane Gentile’de hız kesmeden devam ediyor.

Efsane cuma kapsamında 23 Kasım 2018 tarihine denk gelen hafta sonunda yeni sezon da dahil tüm ürünlerde net yüzde 30, yüzde 40 veyüzde50 indirim fırsatı sunan Giovane Gentile, sabırsızlıkla beklenen “Black Friday” haftasında tüm erkekleri mağazalarına davet ediyor. Yeni yıla sayılı günler kala şıklığı yakalamak isteyenlerin ilk adresi olan Giovane Gentile,kışın olmazsa olmazlarını indirim fırsatıyla takipçileriyle buluşturuyor.

Black Friday indirimi ve diğer fırsatlardan haberdar olmak için Giovane Gentile’yi takip edenler, erkek modasının en karizmatik ve şık parçalarına indirimli olarak sahip olabilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.