Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

GUESS Moda Tutkunlarını Black Friday Çılgınlığına Bekliyor

Amerikan giyim markası GUESS, Amerikan geleneğini ülkemizde de yaşatarak Black Friday akımına katılıyor. ABD’de Şükran Günü’nün ertesi günü indirimli alışveriş günü olarak kutlanıp tüm dünyaya yayılan Black Friday yani Kara Cuma, bu yıl 23 Kasım’da gerçekleşecek. GUESS mağazalarında da Black Friday günü İlkbahar 2019 koleksiyonu dışındaki tüm ürünlerde %30 indirim uygulanacak. Ayrıca 22, 24 ve 25 Kasım tarihlerinde de aynı ürünlerde geçerli %20 indirim sunulacak.

Denim, çanta, saat, ayakkabı gibi tüketicilerine sunduğu ürünleriyle birlikte çağdaş giysilerini lifestyle koleksiyonlarla buluşturan GUESS, trendleri yakından takip eden moda tutkunlarını Black Friday indiriminden faydalanmaya bekliyor.

GUESS’in Amerikan ve Avrupalı tarzını yansıtan modern, dikkat çekici tasarımlarını ve kapsül koleksiyonlarını Türkiye’de bulunan 19 mağazasından ve www.guess.comadresinden inceleyebilirsiniz.

GUESS?, Inc. Hakkında

1981’de bir jean şirketi olarak kurulan Guess, başarıyla büyüyerek global lifestyle bir marka haline geldi. Guess,?, Inc., denim, çanta, saat, ayakkabı gibi tüketicilerine sunduğu ürünleriyle birlikte çağdaş giysilerini lifestyle bir koleksiyon olarak tasarlıyor, pazarlıyor, dağıtıyor ve lisans veriyor. Guess? ürünleri, Guess markalı perakende mağazalardan dünyanın önde gelen diğer perakende mağazalarına da gönderiliyor. 4 Ağustos 2018 itibariyle şirketin ABD, Avrupa ve Asya’da operasyonunu direkt olarak yönettiği 1061 perakende mağazası bulunuyor. Şirketin lisanslı satıcıları ve dağıtımcıları da, ek olarak dünya çapında 601 lisanslı perakende satış mağazasının operasyonunu yönetiyor. Aynı şekilde 4 Ağustos 2018 tarihi itibariyle şirketin lisanslı satıcıları ve dağıtımcıları dünya çapında yaklaşık 100 ülkede faaliyet gösteriyor. Daha fazla bilgi için: www.guess.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.