banner20
Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

Kocaman Balıkçılık’tan Yepyeni Balık Köftesi

Yüzde 100 yerli ürünleriyle sektördeki gücünü ortaya koyanKocaman Balıkçılık,marine ürünlerinin yanı sıra dondurulmuş ürünleriyle de mutfakları taze deniz ürünleriyle buluşturuyor.

Çocuğunuzun beslenme çantası için hem güvenilir hem lezzetli bir seçenek

Kocaman Balıkçılık’ın son lezzetlerinden olan dondurulmuş balık köftesi, özellikle çocukların beğenisini kazanıyor.Taze balıkların soğan, kaşar peyniri, yumurta ve galeta unuyla buluşmasından oluşan Kocaman Balık Köftesi, içeriğindeki baharatlarla bir lezzet şölenine dönüşüyor. 400gramlık paketlerde satışa sunulan balık köfteleri, 7-8 dakikalık pişme süresiyle balık severleri minimum sürede maksimum lezzetle buluşturuyor. Ayrıca okulların açılmasına sayılı günler kala balık köfteleri çocukların hem beslenme çantalarını zenginleştiriyor hem de eve geldiklerinde karınlarını doyuracak en lezzetli ve besleyici seçenek oluyor.

Lezzetiyle çocuklarınızın seveceği, zengin balık içeriğiyle miniklere güvenerek yedirebileceğinizKocaman Balık Köftesi, ulusal marketlerde lezzet tutkunlarını bekliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21