Öne Çıkanlar Yankı bursa Belediye sağlık BUSİAD

Koton Sport, 2018-2019 Sonbahar-Kış Sezonuna Konforlu ve Şık Tasarımlar Sunuyor

Koton Sport 2019 Sonbahar/Kış kadın koleksiyonu yeni sezonun trendlerini üç farklı temada bir araya getiriyor. Charming lime, Gamer ve Luxury Bordeaux olarak belirlenen temaların yanı sıra koleksiyonda yoga kapsülü de bulunuyor.

Elektirik yeşilinin hakimiyetinde hazırlanan Charming Lime teması çizgisel grafiklerle ön plana çıkıyor. Ördek başı yeşilinin yardımcı renk olarak kullanıldığı tasarımlarda; slogan baskılı taytlar ve farklı formların kullanıldığı üst grup tasarımları yer alıyor.

Kolej modasının yansımalarının her alanda öne çıktığı sezonda rakamlar ve çizgilerden oluşan tasarımlar Gamer kapsülünde bir araya geliyor. Sarı, kırmızı, mor, siyah ve beyazın yanı sıra saks mavisi ve gri melanjın da kullanıldığı tasarımlarda çizgili alt gruplar, büyük baskılı rakam detayları ve slogan baskılı üst gruplar ön plana çıkıyor. Koleksiyonun anahtar parçaları arasında ise farklı aksesuarlar kullanılarak tasarlanan baskılı swearshirt’ler bulunuyor.

Luxury Bordeaux temasıyla sezona sunulan temada ise bordo ve kırmızının uyumu siyah ve beyazın kontrastlığıyla harmanlanıyor. Oversize formların farklı kumaş türleriyle bir araya getirildiği tasarımlarda motivasyon içerikli grafik baskılar da kullanılıyor.

Koton Sport yeni sezon koleksiyonunda yoga tutkunları için de özel bir kapsül hazırlandı. Sadelikten ilham alınan Yoga kapsülü nefes, huzur ve denge kavramlarının grafik baskılar ile vurgulandığı tasarımlardan oluşuyor. Esneme özelliğine sahip olan ve hareket rahatlığını sağlaması düşünülerek tasarlanan kapsülde; tişört, tayt ve pantolon tasarımları ön plana çıkıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.