Öne Çıkanlar bursa Yankı Belediye sağlık NECMİ İNCE

KÜÇÜK HAYALLER FESTİVALİ’NE SAYILI GÜNLER KALDI

FESTİVALDE NELER VAR?

70 FARKLI NİTELİKLİ ATÖLYE

Her yaştan çocuğa hitap eden ve çocukların eğlenirken öğreneceği festivalin atölye programında; çocukların yaratıcılıklarını geliştirebileceği Lego yapımı atölyesi, sanatsal faaliyetlerine katkı sağlayacak müzik, dans ve drama atölyeleri, spor alışkanlığı kazandıracak koşu, kickboks ve penaltı atölyeleri, el işi becerilerini geliştirecek cam mozaik boyama ve takı atölyeleri, hayallerindeki mesleği keşfedebilecekleri robotik kodlama ve bilimsel deney atölyeleriyle birlikte çocukların doğa yaşamını deneyimleyeceği çiçek dikimi ve pony at çiftliği atölyeleri yer alıyor.

15 FARKLI CANLI MÜZİK VE SAHNE PERFORMANSI

Atölyelerin yanı sıra festivalde birçok canlı müzik ve sahne performansı da yer alacak. Festival programında en dikkat çeken etkinlik; Beste Açar ve oğlu Rüzgar Haravon ilk kez sahne alması. Anne oğul festival sahnesinde Kayahan şarkılarıyla birlikte çocuk şarkılarını seslendirecek. Tan Sağtürk Akademi öğrencileri ise canlı müzik performansı sergilerken Sevilay ve Umut Oğuz’un tiyatro oyunları festival sahnesinde sergilenecek. Programda yer alan diğer gösteriler arasında; jimnastik, sihirbazlık ve çeşitli sirk şovları yer alacak.

EBEVEYNLER DE UNUTULMADI

İki gün boyunca çocukların eğlence sınırlarını aşacağı festivalde ebeveynler için çocuk gelişimine yönelik 15 farklı söyleşi ve atölyeler yer alacak.

Festival, Nesin Vakfı ile sosyal sorumluluk projesi de gerçekleştirecek. Nesin Vakfı, çocukların hayal gücü ve emek ile üretecekleri seramik standı ve Nesin Yayınevi kitaplarıyla birlikte Küçük Hayaller Festivali’nde yer alacak.

Tüm çocukların fırsat eşitlik haklarının olduklarını ve şiddete, teröre maruz kalmalarından çok hayallerinin peşinde koşmalarını dileyerek festivalden elde edilecek gelirin bir kısmını annesi Emine Bulut’un terörüne maruz kalan kız çocuğunun eğitimine destek sağlayacak.

21-22 Eylül tarihlerinde Adenpark Göktürk’te hayalperest çocuklarla ilk kez buluşmaya hazırlanan Küçük Hayaller Festivali’nin biletleri ise Biletix’te. Festival programında yer alan tüm etkinlikler bilet fiyatına dahil olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.