banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

L’Occitane ile güneş geçirmez olmanın tam zamanı

Genç bir cilt için

Immortelle Precious SPF 20

İki patenti ile hafif dokulu Precious Cream, 3lü bir etki sunarak kırışık görünümünü azaltır, cilde sıkılığını geri kazandırır ve çevredeki zararlı dış etkenlerden korur.

Düzenli kullanımda pürüzsüz ve sıkı bir cilt vadeden krem, gözle görülür şekilde değişim başlatır. SPF 20 güneş koruma faktörü ile optimum güneş koruması sağlar ve ince dokusu ile cildin nefes almasını kolaylaştırır

Precious Cream SPF 20 Light Texture 50 ml

DUYUSAL BİR DENEYİM
DIVINE CREAM SPF 20

Ölmez otunun benzersiz kokusu, seyahat severlere Korsika adasının yakınlarında olduklarını hissettirir. Korsika adasında esen tuzlu rüzgarlar, bu yabani çiçeğin güneşli notalarını taşır. Bu çiçeğin güneş sarısı rengi, Divine ürün grubunun ambalajlarına rengini vermiş ve ölümsüzlüğünü formüllere taşımıştır.

Ölmez otu (Immortelle) serisi, şüphesiz L’Occitane’ın en çok sevilen ürün gruplarından biridir. Yaşlanma karşıtı başarısı ile bilinen bu ürün grubunun güneş korumalı kremi ise yaz mevsiminin olmazsa olmazlarından; Divine Cream SPF 20.

Divine Cream SPF 20 50 ml

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21