Öne Çıkanlar Bursagaz Engelsiz sungurlu Kıyak Sanat
banner13

'Phoca' Yaz Sezonuna Hazır

Koleksiyonlarını annelerin kolay giydirebileceği, çocukların da içlerinde rahat oynayıp hareket edebileceği yumuşak giysilerden oluşturan Phoca, kış sezonuna çizgilerle renk katıyor. Phoca’nın “Hello Stripes” koleksiyonu çizgili giyinmeyi seven 0-8 yaş çocuklar için renkli alternatifler sunuyor. %100 doğal malzemeler kullanılarak üretilen ürünler aynı zamanda yerel üretimi destekliyor.

Phoca Yeni Koleksiyonuyla Tohum Otizm Vakfı Alışveriş Festivali’nde

Phoca, otizme destek olmak amacıyla yeni koleksiyon ürünleriyle 21-22 Kasım 2018 tarihlerinde otizmli çocuklar yararına düzenlenen Tohum Otizm Vakfı Alışveriş Festivali’nde olacak. Four Seasons Hotel at the Bosphorus’da olacak festivalde Phoca yeni koleksiyonu “Hello Stripes” ile yer alacak.

Phoca Hakkında:

2014 yılında çocuk odaklı projelere yakından destek sağlamak amacı ve “İyiden iyiye mutluluk” mottosuyla “Projemiz Hayat”ı kuran Aslı Özdemir, “Projemiz Hayat” çatısı altında sosyal girişim markası “Phoca”’yı hayata geçirmiş ve ürünleri de ilk olarak internet adresinden satışa sunmuştu. 

“Phoca” iyiden iyiye mutluluğu herkese yaymayı hedeflerken, satışından elden edilecek tüm karı Aslı Özdemir’in “Projemiz Hayat" çatısında yürüttüğü “Geleceğe Dokunan Anneler”e aktarılıyor ve yaşamakta olduğumuz toplumu daha ileriye taşımayı amaçlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.