banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

REGNUM'DAN YILBAŞINA ÖZEL PROGRAM

Yeni bir yılı karşılamaya hazırlandığımız şu günlerde Regnum Carya, 2019’a dolu dolu girmek isteyenler için çok farklı alternatifler sunuyor. 24 Aralık itibariyle Regnum Carya’da konaklayacak misafirler, otelin her köşesinde farklı bir kutlamayla karşılaşacak.

Konserlerden özel temalı partilere, brunch organizasyonundan dans şovlarına kadar farklı etkinliklerle yeni yılı karşılayacak misafirler, 31 Aralık gecesi ise düzenlenecek Maskeli Balo ile unutulmayacak bir yılbaşı gecesi geçirecek. 1 Ocak’ta yeni yıl bruch’ı ile devam edecek eğlence, akşam yemeğinde fasıl dinletisi ile son bulacak.

Antalya’nın Belek ilçesinde yer alan Regnum Carya, kendilerini doğanın kucağına bırakıp dinlenmek, aynı zamanda alışılmışın ötesinde hizmet almak isteyenler için 4800 metrekareye yayılan fitness ve spa merkezinden, ala carte restoranlarına, gece aydınlatmalı golf sahalarından farklı amaçlara hizmet eden havuz, su parkları, macera parkına kadar birçok alanda misafirlerine farklı bir konaklama deneyimi sunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21