Öne Çıkanlar kadem bilek Engelsiz Bursagaz Kıyak Sanat
banner13

YILBAŞI GECESİNİN YILDIZI SİZ OLUN!

Yüzlerce markadan en seçkin parçalar

Boyner, 2019’a geri sayımın başladığı bu günlerde yılbaşı alışverişini keyifli bir aktiviteye dönüştürmek için bütün hazırlıklarını tamamladı. Göz kamaştırıcı bir stille yılbaşı gecesinin yıldızı olmanız için gerekli olan her şey Boyner’de sizi bekliyor. Yüzlerce markanın en seçkin parçalarını bir arada sunan Boyner, ihtiyacınız olan tüm ürünlere tek bir yerden ulaşabilmenizi sağlıyor. Boyner’in yılbaşı alışverişi için hazırladığı kadın koleksiyonunda dünyaca ünlü markaların ve Boyner özel markaların her zevke uygun şık ve zarif ürünleri yer alıyor. Elbiseler, bluzlar, etekler, gömlekler, ceketler, pantolonların yanı sıra hem kombininizi tamamlayacak hem de sizi her türlü hava şartında koruyacak kabanlar ve paltolar dikkat çekiyor.

Sevdiklerinize alacağınız yeni yıl hediyeleri de Boyner’de

Boyner, kendiniz için avantajlı ve keyifli bir yılbaşı alışverişinin yanında sevdiklerinize alacağınız yeni yıl hediyeleri için de birçok farklı seçeneği bir araya getiriyor. Nesilden nesile aktarılacak en güzel hediyelerden klasik ya da modern çizgide eşarplar, sezon trendlerini yansıtan farklı yaka konseptlerinde kazaklar, atkılar, bereler; sırt askılı, omuz askılı ya da elde taşınabilen çantalar ve cüzdan seçeneklerinin yanı sıra ışıltılı bir hediye arayanlar için Swarovski taşlı kalemler, kol saatleri ya da kolye, bileklik ve küpelerin bir arada bulunduğu takı setleri Boyner’de müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Göz alıcı bir yılbaşı şıklığı ve unutulmaz yeni yıl hediyeleri için Boyner mağazaları ve boyner.com.tr’yi ziyaret etmeyi unutmayın!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.